Feb 202016
 

Ahir divendres 19 de febrer al vespre, la CGT Vallès Oriental ens vam manifestar a Granollers junt a altres organitzacions socials, en suport del Correscales 2016 que ja va començar el seu recorregut de 800 km, un camí contra la PRECARIETAT LABORAL, contra aquest panorama de misèria que el Capitalisme està «construint» per a nosaltres, la classe obrera del mòn.

Una centena de manifestants vam cridar contra la precarietat. El recorregut des de la Plaça de la Corona fins la Porxada va visibilitzar algunes tendes que són expressió d’aquesta precarietat, «marques» que els capitalistes ens possen d’exemple de empresa, tot amagant el seu veritable rostre: EXPLOTADORS INFANTILS (aquelles que fabriquen roba en Àsia), fins d’altres que EXPLOTEN, PERSEGUEIXEN L’ACTIVITAT SINDICAL i ACOMIADEN als treballadors i treballadores que lluiten per defensar els drets laborals, com és el cas de Telefónica-Movistar o el Viena!

El Correscales va començar com una lluita sectorial, peró ara és emblema de tots els treballadors i treballadores precaritzats, perqué aquest és el signe del treball que impossa la dictadura implacable del Capitalisme. I si pensem la precarietat com signe, el seu abast inclou altres aspectes de la nostra vida, no només el laboral, perqué el Capitalisme tot ho transforma en mercaderia, també l’habitatge, l’alimentació, la salut, l’educació, fins i tot les mateixes persones!

PROU PRECARIETAT!
NO SOM MERCADERIA!
HABITATGE PER A TOTS I TOTES!
TREBALL DIGNE!!

 

CGT Vallès Oriental

Correscales 2016, mani a Granollers

Manifestació a Granollers, divendres 19 de febrer de 2016, en suport al Correscales que arribarà a Barcelona el proper dilluns 22.

Sorry, the comment form is closed at this time.