Transport Públic: pujada de tarifes al 2014. Plou sobre mullat - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Transport Públic: pujada de tarifes al 2014. Plou sobre mullat
Comunicat Sindicat Transports CGT Barcelona
dimecres 19 de febrer de 2014 / Acció Sindical / Visites: 462
Menéame

PUJADA DE TARIFES AL 2014: PLOU SOBRE MULLAT

Des de CGT reiterem la nostra repulsa a la pujada de tarifes aprovada, per a l’any 2014 per l’Autoritat del Transport Metropolità, pujada que afecta Metro i Bus de Barcelona, ​​FGC, Renfe Rodalies, a més d’altres serveis del transport de viatgers de Catalunya operats per diverses companyies.

Una pujada de tarifes antisocial, que de nou resulta especialment significativa en els bitllets senzills i les targetes T-10, T-30 i T-50, bonotren i / o abonament mensual, posant els preus del transport a Barcelona entre els més cars d’Europa, sobretot si entrem a comparar la capacitat de poder adquisitiu que hi ha entre les diferents ciutats. Mentre els nostres governants pugen les tarifes del transport, els salaris i pensions de la gent pateixen retallades o romanen congelats: bonica manera de fomentar el transport públic.

Aquesta nova pujada ve a sumar-se als notables increments d’anys anteriors i només persegueix incrementar sobre la ciutadania els costos del transport (ja ronda el 50%), alhora que l’Administració de l’Estat i la Generalitat de Catalunya redueixen progressiva i significativament les seves aportacions econòmiques. CGT denuncia les retallades pressupostàries que estan arruïnant el sistema públic de transports.

CGT denuncia també el caràcter antiecològic de les nostres autoritats, que obliden premeditadament la pèssima qualitat de l’aire de les ciutats i els seus nocius efectes per a la salut de les persones. Prefereixen fomentar els desplaçaments del vehicle privat, afavorint d’una manera descarada els interessos de les patronals de la carretera.

Des de CGT cridem als nostres companys/es de les diferents empreses implicades en el transport públic a mostrar la seva indignació com a ciutadans i recordem que el personal d’autobusos, metres i transports ferroviaris no estem per reprimir a la ciutadania, sinó per garantir la seguretat de persones i instal·lacions.

La política de transport, inclosa la tarifària, no la fem els treballadors / es, la fan els polítics i la plaga de altíssims càrrecs que creixen en empreses i òrgans de govern a costa de la societat.

CGT REITERA EL SEU SUPORT A LA MOBILITZACIÓ CIUTADANA I CRIDA A RECOLZAR LES ACCIONS DE PROTESTA CONTRA AQUEST NOU "TARIFASSO"

AIXÒ NO ES POT CONSENTIR: QUE ES VEGI I NOTI LA PROTESTA

Barcelona 19 febrer 2014

Sindicat Transports CGT Barcelona

Més informació:

E-MAIL: transports_cgt_bcn@telefonica.net

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Universitats i centres de recerca a la Vaga el proper 21 d’Octubre
  2. Convocatòria de vaga a universitats i centres de recerca de tot l’estat pel 21 d’octubre
  3. Vaga d’universitats i centres de recerca en tot l’estat
  4. Presentació de demanda per vulneració de drets fonamentals a la Diputació de Barcelona
  5. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  6. Formulari d’afiliació (beta)
  7. Les 5 noves punyalades del govern, la patronal i CCOO-UGT a la classe treballadora
  8. Valoració d’urgència davant l’anunci del president del govern espanyol d’aturada de les activitats econòmiques no essencials
  9. Un cop presentat l’ERTO...retornen l’exagerat volum de trucades als canals comercials telefònics del RACC
  10. 9 i 15 d’octubre. Vaga per a una Educació Pública de qualitat i segura!

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid