CGT contra la manifestació feixista del 21 de juny a Sants, Barcelona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT contra la manifestació feixista del 21 de juny a Sants, Barcelona
Última hora: la manifestació feixista del 21-J s’ha anul·lat
dimarts 17 de juny de 2014 / Comunicats / Visites: 312
Menéame

LA CGT REBUTJA LA MANIFESTACIÓ NEONAZI DE SANTS

La CGT expressem el nostre rebuig més absolut a la realització d’una manifestació el dia 21 de juny convocada pel grupuscle nazi “Frente por España”. Considerem una provocació que, de nou, organitzacions paramilitars d’ultradreta escullin el barri de Sants i la ciutat de Barcelona per fer una demostració de força per intimidar els veïns amb les seves consignes d’odi i de terror.

La CGT denunciem el tractament desigual que des dels poders públics es dóna a les diferents organitzacions en funció de la seva ideologia. Exigim que s’acabi amb la tolerància i la cobertura legal que des dels estaments oficials es té amb les agressions físiques i els assassinats comesos pels militants dels moviments nazi-feixistes. Aquesta tolerància contrasta amb la repressió, les detencions, els empresonaments arbitraris i, fins i tot, les suspensions de drets fonamentals a què som sotmesos els qui lluitem per una societat més justa i més lliure.

La CGT cridem a la mobilització i al rebuig social, per paralitzar les desfilades i actes de contingut feixista, racista, xenòfob o discriminatori que l’extrema dreta promogui a la nostra ciutat.

CGT, Federació Local de Sindicats de Barcelona


Crida d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme

No volem feixistes a Sants ni enlloc

Ens indigna que, una altra vegada, el barri de Sants es vegi amenaçat per una possible manifestació feixista. El proper dissabte 21 de juny, el grupuscle nazi, Frente por España, ha convocat una manifestació que inclou la demanda, “fuera antifascistas de nuestra ciudad”.

Aquest grup ja ha convocat cinc manifestacions a Barcelona, totes elles autoritzades pel Departament d’Interior. Ens indigna la impunitat de la que gaudeixen els feixistes, en contrast amb la criminalització a la que són freqüentment sotmeses les persones oposades al feixisme, especialment moltes persones joves de Sants.

Per això, les persones i entitats sotassignants:

1. Demanem al Departament d’Interior que no autoritzi aquesta manifestació, per representar una amenaça per a la democràcia i la convivència.

2. Reafirmem que, des de la diversitat, ens unim en la nostra oposició a l’extrema dreta. Totes i tots som “antifeixistes”, i no deixarem que una colla de nazis ens faci fora ni del nostre barri ni de la nostra ciutat.

3. Ens declarem a favor de la creació a Sants d’un nucli del moviment ampli i ciutadà de lluita contra el feixisme.

Envieu adhesions a aquesta crida, urgentment, a ucfrbarcelona@gmail.com

Assemblea oberta d’UCFR a Sants

per parlar de possibles respostes unitàries davant l’amenaça del feixisme al barri
Plaça de Sants, dissabte 21 de juny, a les 11h.

Ens han informat que Interior no va autoritzar que “Frente por España” es manifestés per Sants, i els va proposar un itinerari alternatiu. Al no poder celebrar la manifestació a Sants, el grupuscle nazi l’ha decidit desconvocar.

Això és un èxit de l’oposició àmplia contra els feixistes, i confirma la importància de la unitat de la gent oposada al feixisme, de totes les edats i sensibilitats.

Així que, lluny d’anul·lar l’assemblea oberta programada per a aquest dissabte, aquest és un bon motiu per mantenir-la i reforçar-nos davant de futures amenaces.

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme - UCFR

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  5. El RACC es fa la foto oferint les seves instal.lacions a la Generalitat mentre inventa un ERTO aprofitant l’excusa del COVID-19
  6. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució
  7. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  8. Presos polítics … i nosaltres, els i les llibertàries
  9. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  10. Campanya Aturem la Invasió

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid