No tots els sindicats som iguals. NO al sindicalisme fraudulent i paràsit - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

No tots els sindicats som iguals. NO al sindicalisme fraudulent i paràsit
Comunicat de la Secció Sindical de CGT a Banco Popular-e
dissabte 25 d'octubre de 2014 / Comunicats / Visites: 237
Menéame

Resulta vergonyós i indignant el panorama de corrupció generalitzada que existeix actualment a Espanya. Família Real, partits polítics, Patronal, i els sindicats del règim (CCOO i UGT), apareixen involucrats en els principals casos de frau als interessos públics.

A hores d’ara és impossible empassar-se que les persones implicades actuaven soles, que ningú coneixia el que feien, o que el que han fet només els ha beneficiat ells. Llavors … Per què nomena una organització a una persona ?, …. La nomena i s’oblida d’ella?

La resposta és clara: Tots saben el que passa, i tots es beneficien.

Queda clar que els partits polítics involucrats, la Patronal, i les direccions de CCOO i UGT formen el que alguns ja anomenen “la casta”, i que actuen únicament al servei dels seus propis interessos. Tots plegats són responsables del saqueig.

Des de la nostra perspectiva de sindicalistes ens produeix especial repugnància l’actuació fraudulenta de CCOO i UGT, que deshonren a la classe treballadora. Escàndols en els quals apareixen implicats, com el finançament il·legal a través dels fons per a la formació, el frau en els ERO’s, o les prebendes per la seva participació en institucions i taules laborals, etc suposen un engany als treballadors i a la ciutadania, i un enorme perjudici a les arques públiques.

Comportament que es manté en el temps, i que també s’estén a l’àmbit de Citibank. Així, en el recent escàndol de les “targetes black” de Bankia (la relació d’implicats la trobareu en document adjunt) podem observar com Francisco Baquero, de CCOO, ha gastat 266.400 € en restaurants, subscripcions a canals privats de televisió, i viatges, afició que sembla que li ve de quan l’any 2000 Citibank va obsequiar, juntament amb altres dirigents d’aquest sindicat, a un luxós viatge pels Estats Units, i entrades per veure els famosos LA Lakers.

Des de llavors, la relació de “clientelisme” de la Secció Sindical de CCOO amb la Direcció de Citibank ha estat flagrant: signaven tot el que l’empresa els requeria (ERO inclòs), a canvi d’altes sumes de diners, i tracte de favor dels seus membres (prejubilacions, contractacions, permanència en l’ocupació, diners per a activitat sindical, etc) .Tot un autèntic frau laboral que hem vingut denunciant durant anys, fins i tot en via penal, i que molt pocs han volgut veure.

Situació deshonesta que esperem que la Direcció de Banc Popular decideixi tallar, en benefici de la pròpia imatge de l’empresa i del conjunt de la plantilla.

Secció Sindical de CGT a Banco Popular-e

>>> En document adjunt, el llistat dels 83 exconsellers de Caja Madrid i el que van gastar amb les targetes black.

Més informació:

- WEB CGT BANCO POPULAR

- TWITTER CGT BANCO POPULAR-e

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Carpeta
Llistat 83 exconsellers de Caja Madrid i targetes black

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  3. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  4. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  5. El RACC es fa la foto oferint les seves instal.lacions a la Generalitat mentre inventa un ERTO aprofitant l’excusa del COVID-19
  6. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució
  7. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  8. Presos polítics … i nosaltres, els i les llibertàries
  9. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  10. Campanya Aturem la Invasió

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid