Constituïda la Secció Sindical de CGT El Corte Inglés - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Constituïda la Secció Sindical de CGT El Corte Inglés
diumenge 12 de febrer de 2017 / Comunicats / Visites: 459
Menéame

JA ESTEM AQUÍ.
Constituïda la Secció Sindical de CGT El Corte Inglés.

Igual que el comú de la classe obrera d’aquest país, els treballadors i treballadores de El Corte Inglés hem sofert al llarg dels últims anys, i amb l’excusa de la crisi, una sistemàtica pèrdua de drets laborals. Drets guanyats a pols pels nostres pares, mares i avis.

Farts ja de la pèrdua de drets i de la deterioració constant dels nostres llocs de treballs, uns quants companys i companyes decidim fer el pas i organitzar-nos per intentar recuperar tot allò que ens ha estat eliminat des de la patronal.

El nostre principal objectiu és, com diem, recuperar els drets laborals perduts. Drets que creiem ens han estat arrabassats de manera il·lícita i immoral, per part de la pròpia empresa, però amb la passivitat i complicitat de sindicats grocs més preocupats per defensar els seus propis interessos i prebendes, que per defensar els interessos d’aquells treballadors als quals diuen representar.

La nostra intenció és presentar-nos a les properes eleccions, aconseguir el major nombre de representants en un comitè, fins ara aliè als treballadors, per defensar amb tota la força de la raó i la dignitat els drets de tots els companys i companyes que altres sindicats no han sabut o volgut defensar. No obstant això, per a això es fa ara necessari un treball que ens garanteixi una base sòlida amb la qual afrontar el futur.

Una secció sindical de CGT, plena de treballadors disposats a organitzar-se, participar i decidir.

En això estem.

CGT El Corte Inglés - Cornellà
https://www.facebook.com/cgtecicornella
cgtecicorne@gmail.com

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT desconvoca la vaga al Sincrotró ALBA al retirar la Direcció la demanda contra el Comitè d’Empresa
  2. Col·loquis a l’entorn del Centenari del Congrés de Sants sobre anarcosindicalisme i moviments socials, els dies 19 i 26 de juny a Barcelona
  3. Vaga i mobilitzacions al Sincrotró ALBA el 18 de juny
  4. Vaga parcial indefinida a Correus de Barcelona a partir del 19 de juny contra els acomiadaments i la falta de contractació
  5. Actes el 16 de Juny a la CGT Baix Llobregat
  6. La selecció a dit del personal i la pèrdua de democràcia als centres educatius: altres formes d’imposar el silenci
  7. La Biblioteca Emma Goldman comença a funcionar al local de CGT Barcelona
  8. Victòria judicial per a tot el professorat associat de la UB
  9. Curs d’estiu per a professorat de secundària i cicles ’EDUCACIÓ I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA, aprenem a desaprendre’
  10. Entrevista a Marta Padrós, Secretària de Gènere de CGT Catalunya: “Si ara tenim diàleg social sobre feminisme és perquè hem posat una vaga sobre la taula”

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid