Primer Congrés del Sector Federal de Telemarqueting de la CGT el 18 i 19 de maig - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Primer Congrés del Sector Federal de Telemarqueting de la CGT el 18 i 19 de maig
dilluns 15 de maig de 2017 / Comunicats / Visites: 174
Menéame

Fa ja quinze anys, els dies 27 i 28 de setembre de 2001, la CGT va decidir organitzar-se dins del telemarqueting per oferir una alternativa de lluita a les treballadores del sector. Més de quinze anys després, i després de créixer exponencialment en tot l’Estat, els propers dijous 18 i divendres 19 de maig de 2017 celebrem a Valladolid el nostre primer congrés com un dels sectors més importants dins de la Federació Estatal de Transports i Comunicacions de CGT.

CGT ha multiplicat la seva força en aquest sector, comptant a dia d’avui amb més de 4.000 afiliades en tot l’Estat i més de 400 delegades. El Sector Federal de Telemarqueting de CGT, constituït en un ple estatal de seccions celebrat el 4 i el 5 de setembre de 2014, és la manera que les treballadors i treballadors del sector que estem afiliades a la CGT creiem que és millor per organitzar-nos.

Precarietat estructural

Sembla que al maig de 2017 les empreses de la patronal i els sindicats majoritaris del sector estan també organitzant-se per estrènyer-nos més les rosques. Després de la signatura del preacord del conveni el passat 31 de març de 2017, que va servir per perpetuar la precarietat fins a almenys l’any 2020, segueixen plovent agressions en diferents empreses. Una empresa del sector, Transcom, amb molta força en la patronal, ha presentat un ERO per més de 300 treballadors. Una altra empresa de la mateixa patronal ha presentat un altre ERO per més de 100 treballadors (Sitel). Extel Contact Center, també de la patronal i també negociadora del conveni col·lectiu com les dues empreses anteriors, ha presentat una modificació substancial de condicions de treball que afecta a 5 províncies. És evident que la precarietat d’aquest sector continuarà.

Ens organitzem per lluitar

La CGT està present actualment en almenys 21 províncies. Tenim més de 100 seccions sindicals distribuïdes a Múrcia, Jaén, Cadis, Còrdova, Huelva, Màlaga, Sevilla, Saragossa, Astúries, Cantàbria, León, Salamanca, Valladolid, Barcelona, Lleida, A Corunya, Pontevedra, Madrid, Badajoz, València i Alacant. En aquest congrés anem a avançar en la coordinació a nivell estatal i en l’organització necessària per enfrontar-nos, tant a aquesta rància patronal, que solament busca seguir esprement-nos per treure’ns el màxim benefici tractant-nos com a carn per la picadora, i als sindicats institucionals del sector que, ERO després de ERO, conveni després de conveni, demostren a qui serveixen.

Solament la lluita organitzada, coordinada i tutelada per CGT ens portarà al triomf, i aquest primer congrés és un pas decidit en aquesta direcció.

CGT - Sector Federal de Telemarqueting
https://www.cgt-telemarketing.es/
https://twitter.com/cgttelem
https://www.facebook.com/cgttelemarketing/

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. CGT va paralitzar a Barcelona l’entrada i sortida de les furgonetes de Correus en protesta per l’acomiadament de treballadores malaltes
  2. Manifestació per la derogació de la Llei d’Estrangeria el 27 de maig a Barcelona
  3. El professorat de la UB va a la vaga el 24 de maig per denunciar les condicions dels ’falsos associats’. Prou explotació i precarització!
  4. Deixeu l’educació en Pau. Volem educar en llibertat. Concentracions el 23 de maig a les quatre subdelegacions del Govern espanyol a Catalunya
  5. Sindicalisme: combat o inèrcia?
  6. Entrevista a Marta Padrós, Secretària de Gènere de CGT Catalunya: “Si ara tenim diàleg social sobre feminisme és perquè hem posat una vaga sobre la taula”
  7. La segregació escolar, una manera de fer política
  8. 24 de maig: 2a jornada de lluita estatal contra les llistes d’espera
  9. Convocatòries de CGT per a la Vaga General del 3 d’octubre
  10. Full d’afiliació CGT i quotes afiliació any 2018

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid