Concentració el 3 de juliol al Consorci d’Educació de Barcelona pel manteniment dels llocs de treball dels educadors/es d’Educació Especial - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Concentració el 3 de juliol al Consorci d’Educació de Barcelona pel manteniment dels llocs de treball dels educadors/es d’Educació Especial
divendres 30 de juny de 2017 / Comunicats / Visites: 169
Menéame

L’Assemblea d’Educadors/es d’Educació Especial convoquen concentració dilluns 3 de juliol a les 18h al Consorci d’Educació de Barcelona (Plaça Urquinaona 6).

- Pel manteniment dels llocs de treball dels educadors/es d’Educació Especial
- Per la transparència al concurs de trasllats d’educadors/es d’Educació Especial
- Aturem la privatització de l’educació pública

Les Educadores d’Educació Especial (EEE) interines reunides en Assemblea el passat 27 de juny volem expressar la nostra preocupació davant la possibilitat de ser desplaçades dels nostres llocs de treball com a conseqüència de la darrera convocatòria de concurs de canvi de destinació per a la provisió de llocs de treball de personal laboral fix del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (convocatòria núm. LEN/002/16).

Moltes de nosaltres portem anys prestant serveis d’atenció directa i educant a alumnat amb Necessitats Educatives Especials i no hem pogut promocionar de cap manera ni passar a ser personal fix des de fa 10 anys, ja que no s’han convocat cap tipus d’oposició ni ens han estabilitzat als nostres llocs de treball en tot aquest temps.

Ara se’ns exigeix obtenir en un termini de 4 anys la titulació de Tècnic/a d’Integrador/a Social per poder seguir treballant, encara que sigui amb caràcter temporal, segons acord del Departament d’Ensenyament i el Comité Intercentres del passat 1 de març de 2017. Paradòxicament, podem ser desplaçades dels llocs de treball que ocupem ja que l’actual concurs de trasllats del Personal d’Administració i Serveis, el Departament d’Ensenyament ha establert que el personal fix de la categoria D (conserges, cuiners, recepcionistes, manteniment i servei de neteja) puguin accedir a una plaça fixa d’EEE sense tenir titulació de Tècnic en Integració Social.

Aquesta reubicació del Personal d’Administració i Serveis que mai no ha prestat serveis d’atenció directa a l’alumnat és en bona part conseqüència de l’externalització de serveis que abans prestava aquest personal fix del PAS i que va passant a prestar empreses privades. Creiem que conserges, cuiners, recepcionistes, manteniment i servei de neteja han de seguir treballant pel Departament en les millors condicions i poder promocionar i concursar per traslladar-se si ho desitgen. Però els llocs d’EEE són substancialment diferents als que venen ocupant i requereixen una preparació específica i/o experiència en atenció a infants i joves. A més, aquestes places estan ocupades per EEE que venim demostrant la nostra capacitat per desenvolupar-la durant anys i que ara podem ser desplaçades o acomiadades.

Per una altra banda, demanem la continuïtat o la creació de les places de programa de l’escola inclusiva que estan en funcionament des de fa dos cursos i que s’ha demostrat que són necessàries per el bon funcionament de les escoles i el benestar dels nostres alumnes, alumnat amb especial fragilitat.

Barcelona, 3 de juliol de 2017

Assemblea d’Educadors/es d’Educació Especial

http://cgtense.pangea.org/spip.php?article4894

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Comunicat de la Secció Sindical de la CGT sobre els escorcolls policials a centres de treball de la Diputació de Barcelona
  2. Manifestació per la derogació de la Llei d’Estrangeria el 27 de maig a Barcelona
  3. 26 de maig: No estem en venda. Defensem les nostres pensions
  4. Convocatòries de CGT per a la Vaga General del 3 d’octubre
  5. Desobeïm el procés polític del cas "27 i més"
  6. Operaris i operàries de serveis de la Diputació de Barcelona en lluita! Manifestació el dimarts 12 de juny
  7. Entrevista a Marta Padrós, Secretària de Gènere de CGT Catalunya: “Si ara tenim diàleg social sobre feminisme és perquè hem posat una vaga sobre la taula”
  8. El futur del Kurdistan iraquià en mans de qui?
  9. Ja n’hi ha prou! 3 d’octubre Vaga General
  10. El professorat de la UB va a la vaga el 24 de maig per denunciar les condicions dels ’falsos associats’. Prou explotació i precarització!

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid