CGT refusa la implicació de mitjans materials i humans de TMB en mesures antiterroristes - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT refusa la implicació de mitjans materials i humans de TMB en mesures antiterroristes
Comunicat de la Secció Sindical de CGT Bus a TMB
dimarts 29 d'agost de 2017 / Comunicats / Visites: 326
Menéame

El passat dissabte 26 d’agost, autobusos que circulaven treballant normalment van ser retirats del seu recorregut habitual, i els seus conductors vam rebre instruccions per tallar carrers i avingudes amb la finalitat de protegir i resguardar la manifestació que es va realitzar a Barcelona contra el terrorisme. Alguns autobusos també van ser traslladats directament dels seus dipòsits.

Aquestes mesures ens van ser imposades en el nostre horari habitual de treball, pel que vam haver de romandre amb els nostres vehicles, complint el paper de "pilones mòbils".

Al marge de la més que discutible mesura de posar com a barrera de protecció autobusos que fan servir gas com a combustible de propulsió, motiu pel qual porten incorporats dipòsits que emmagatzemen aquest element a altíssimes pressions, els treballadors/es refusem veure’ns involucrats en situacions, que com aquesta, són alienes completament al nostre treball.

Aquest episodi és un més en la llarga cadena de despropòsits que patim des de que Mercedes Vidal i Enric Cañas, Presidenta i Conseller Delegat, s’han fet càrrec de la direcció de TMB. Nefasta gestió de les negociacions de conveni de metro i busos, ocultació de salaris d’escàndol, pla de transvasament d’usuaris de l’empresa pública al tramvia privat, i una inacabable llista de mesures que estan abocant a la decadència i el descontrol a la major empresa de transport públic de Catalunya.

Des de CGT refusem contundentment aquesta mesura, ja que en cap cas els treballadors/es i mitjans materials de l’empresa estem per suplir mesures que són purament policials.

Esperam que esdeveniments com els que va patir la nostra ciutat no es repeteixin, però advertim que ens oposarem a qualsevol nou intent de posar en perill al personal i als mitjans de la nostra empresa.

Secció Sindical de CGT a Autobusos de TMB
29 d’agost de 2017

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Tres treballadores de l’empresa de serveis culturals d’Olot Educart han estat acomiadades després de presentar una llista de demandes per pal·liar la precarietat laboral
  2. Amazon, treballar al límit per entregar al minut
  3. Convocatòries de CGT per a la Vaga General del 3 d’octubre
  4. CGT d’Osona denuncia l’acomiadament de dues treballadores de l’empresa Array de Folgueroles per queixar-se per les altes temperatures
  5. El jutjat social declara nul d’acomiadament de l’ex-delegat de CGT a Cacaolat
  6. 11è Congrés de CGT Catalunya a Igualada-Òdena
  7. Sobre el SAD (Servei d’Atenció Domiciliari) a Sabadell
  8. Full d’afiliació CGT i quotes afiliació any 2018
  9. Fulgor, misèries (i resistències) a la turistització
  10. Entrevista a Marta Padrós, Secretària de Gènere de CGT Catalunya: “Si ara tenim diàleg social sobre feminisme és perquè hem posat una vaga sobre la taula”

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid