CGT dona suport a la vaga d'examinadors de tràfic - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT dona suport a la vaga d’examinadors de tràfic
dimecres 13 de setembre de 2017 / Comunicats / Visites: 111
Menéame

Davant la convocatòria de vaga del mes de setembre durant tots els dilluns, dimarts i dimecres, per part del col·lectiu d’examinadors de la DGT, continuació de la vaga realitzada durant els passats mesos de juny i juliol, des de la Secció Sindicat estatal de CGT a la DGT, fem les següents consideracions:

- El motiu principal de la vaga és l’incompliment dels acords aconseguits per a desconvocar l’anterior vaga d’examinadors del 29 d’octubre de 2015.

- Les reivindicacions, que es remunten a l’any 2008, han estat reconegudes com a justes i raonables en seu parlamentària tant per part del Ministeri d’Interior com pel propi Director General de Tràfic, els quals, malgrat això, ara es mostren inflexibles per a complir allò acordat.

- Aquestes reivindicacions no són altres que disfrutar d’unes condicions dignes i segures per al desenvolupament de les funcions, disposar d’una plantilla suficient per tal d’atendre eficaçment a la ciutadania, així com tenir unes retribucions dignes (demandes extensibles a la resta de l’Administració General de l’Estat).

- La continuïtat del conflicte, doncs, és fruit de la intransigència, la sense raó i prepotència del Ministre de l’Interior Juan Ignacio Zoido, així com de la nefasta gestió del seu acòlit Gregorio Serrano López, inca`paços ambdós d’oferir cap solució (més enllà de la possibilitat de que els llocs siguin ofertats i portats per militars).

- Així doncs, des de la CGT volem manifestar el nostre suport, compromís i solidaritat amb la lluita i mobilitzacions realitzades pel col·lectiu d’examinadors.

La lluita és l’únic camí!

Sindicat Federal de l’Administració General de l’Estat CGT-CAT
Secció Sindical Estatal CGT DGT

Comparteix
 Convertir a ebook |  Guardar com PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT desconvoca la vaga al Sincrotró ALBA al retirar la Direcció la demanda contra el Comitè d’Empresa
  2. Col·loquis a l’entorn del Centenari del Congrés de Sants sobre anarcosindicalisme i moviments socials, els dies 19 i 26 de juny a Barcelona
  3. Vaga i mobilitzacions al Sincrotró ALBA el 18 de juny
  4. Vaga parcial indefinida a Correus de Barcelona a partir del 19 de juny contra els acomiadaments i la falta de contractació
  5. Actes el 16 de Juny a la CGT Baix Llobregat
  6. La selecció a dit del personal i la pèrdua de democràcia als centres educatius: altres formes d’imposar el silenci
  7. La Biblioteca Emma Goldman comença a funcionar al local de CGT Barcelona
  8. Victòria judicial per a tot el professorat associat de la UB
  9. Curs d’estiu per a professorat de secundària i cicles ’EDUCACIÓ I ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA, aprenem a desaprendre’
  10. Entrevista a Marta Padrós, Secretària de Gènere de CGT Catalunya: “Si ara tenim diàleg social sobre feminisme és perquè hem posat una vaga sobre la taula”

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid