La CGT denúncia una situació esperpèntica amb lectors d'empremtes digitals - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La CGT denúncia una situació esperpèntica amb lectors d’empremtes digitals
dimarts 21 de maig de 2019 / Acció Sindical / Visites: 8969
Menéame

Un lector d’emprentes digitals instal.lat il.legalment a la porta d’accés dels lavabos de l’empresa Daviser, ha provocat que varies treballadores s’hagin orinat a sobre.

Ja sigui per què les mans estan brutes a causa de la feina, o quan els dits estan freds o humits per la suor o per vessaments liquids, fa que el lector d’empremta digital dels lavabos falli i no es pugui accedir al servei. Cal afegir que al lavabo només s’hi pot accedir després de fitxar, cosa que fa impossible rentar-se abans per poder accedir.

Pixar-se a sobre accidentalment ha passat en més ocasions, tot i que aquesta situació és un problema preferentment perjudicial per les treballadores del sexe femení, ja que els homes quan falla el lector i no poden entrar, surten a orinar a una esplanada accedint per una porta posterior de la nau.

Tant és així que durant l’estiu del 2017 l’empresa situada a Bellvei del Penedès, per evitar la sortida dels treballadors masculins, l’empresa va bloquejar la sortida i això va generar augments de tempertarua a la nau de fins a 35º-40º per falta de ventilació, fins que es van produir esvaïments en treballadors, aleshores es va tornar a obrir.

Contacte:
Assessoría Jurídica Oscar Alías CGT 977242580
Modesto Cordero Secretari General Baix Penedès 633378056 modestocordero@hotmail.com

Aacta infracció Daviser

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid