Convocatòria a mitjans davant la tancada per reclamar compliment de l'estatut pels doctorands d'universitats a les 9:00 - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Convocatòria a mitjans davant la tancada per reclamar compliment de l’estatut pels doctorands d’universitats a les 9:00
dijous 14 de novembre de 2019 / Notícies / Visites: 29
Menéame

El col·lectiu de doctorands en lluita i la CGT està realitzant una ocupació durant tota la nit de la seu de l’AGAUR (Agència de Gestió d’Ajuts d’Universitat i Recerca), situada a Passeig Lluís Companys, 23.

El motiu és l’incompliment de la legislació vigent en matèria de drets laborals dels milers de treballadors docents i investigadors de les universitats catalanes, CERCA i CSIC (estatut EPIF).

Aquesta ocupació es realitza perquè els negociadors de la Generalitat s’han mostrat intransigents en seguir pagant per sota de la llei, escudant-se en que no tenen competències, mentre que les Universitats catalanes passen la pilota a la Generalitat per no donar finançament.

Volem denunciar el paper del conseller d’economia, Pere Aragonés, autèntic responsable de mantenir a la Universitat en una absoluta ultraprecarietat.

Aquí teniu informació de context http://cgtcatalunya.cat/uoc/?p=1391

Per informar de la situació insostenible que està havent a les universitats catalanes, convoquem als mitjans de comunicació aquest divendres 15 de novembre a les 9:00 de l’AGAUR (Agència de Gestió d’Ajuts d’Universitat i Recerca), situada a Passeig Lluís Companys, 23.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid