29-S: Concentració a Reus - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

29-S: Concentració a Reus
20h. Plaça Mercadal
diumenge 25 de setembre de 2011 / Comunicats / Visites: 1585
Menéame

29-S Jornada de lluita: Concentració-cassolada a Reus, 20 h. Plaça Mercadal

Contra la crisi i les retallades laborals i socials, tornem al carrer!

Fem sentir la nostra veu!

Convoca: Assemblea Popular de Reus

>>> Comunicat:

29-S. La lluita és al carrer. Cap a la Vaga General.

Contra les retallades laborals i socials, defensem els nostres drets

Ara fa un any es va portar a terme una vaga general contra la reforma laboral i amb l’objectiu d’aturar les mesures neoliberals que dictaven les institucions capitalistes, i que tant el govern espanyol com el català, amb el suport dels respectius parlaments, aplicaven submisament. Aquestes mesures van ser un atac més als drets de tots els treballadors i treballadores, generant més riquesa als qui han provocat la “crisi”, la banca, el capital financer i la patronal. Ara, un any després, estem encara pitjor: més atur, més retallades en sanitat, educació i serveis socials, més precarietat, més pobresa, més exclusió social, més desnonaments,... mentre es mantenen els privilegis de banquers, polítics, empresaris i els sectors socials més adinerats.

Amb l’aprofundiment de les retallades, reformes i atacs contra els i les treballadores al llarg dels últims mesos, que contrasta amb la manca de voluntat de donar una resposta real i necessària a aquests atacs per part del sindicalisme institucionalitzat, ens reafirmem en el convenciment que ha arribat el moment de sortir junts al carrer a dir prou!, posant en marxa el procés cap a una vaga general amb capacitat de d’enfrontar-nos a l’actual ofensiva capitalista i avançar en la conquesta de nous drets socials.

Per això cridem a una jornada de mobilització per aquest 29 setembre sota el lema "La lluita és al carrer - Cap a la Vaga General" a la qual convidem de manera oberta a participar a totes aquelles organitzacions, col·lectius i moviments socials que vulguin fer seva aquesta convocatòria trencant amb la política de pacte social i desmobilització de CCOO i UGT, i mobilitzant-nos amb a qui des de les places i les assemblees populars reclamen una democràcia real.

La jornada del 29-S és el primer pas d’un calendari de mobilitzacions que tindrà la seva continuïtat en la jornada internacional de lluita del 15 d’octubre, en la qual tenim previst participar organitzant una manifestació a Reus, i en les mobilitzacions que s’estan preparant per al mes de novembre, amb la finalitat de centrar la lluita en les reivindicacions del repartiment del treball i de la riquesa i en la defensa dels serveis públics i els drets socials, des de la perspectiva d’un canvi radical del sistema econòmic. Donem suport així mateix a les mobilitzacions en defensa de l’educació, sanitat i d’altres serveis públics que s’estan convocant per tota Catalunya.

Considerem imprescindible que la mobilització sigui continuada i sostinguda en el temps per a exigir junts i el més unitàriament el següent:

1- Defensa dels serveis públics (ensenyament, sanitat, transports,…) i la nostra oposició a les retallades, les privatitzacions i externalitzacions.

2- No pagar el deute i que la banca i els sectors estratègics siguin un sector públic.

3- Derogació de les reformes laborals i de les pensions que han retallat drets.

4- Redistribució de la riquesa i repartiment del treball, per a crear ocupació digna per a tots i mentrestant garantir un ingrés adequat a totes les persones desocupades.

5- Paralitzar els desnonaments i garantir l’habitatge de lloguer a preus accessibles per a tots i totes.

La lluita està en el carrer i en els llocs de treball, en defensa dels nostres drets.

Convoca: Assemblea Popular de Reus

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Carpeta
Cartell 29-S Reus
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Actualitzar l’anarquisme sense adulterar-ho
  2. Greu atac al dret de vaga a Fira de Barcelona
  3. TransFormem UB convoca el professorat a vaga a la UB i a assemblea interuniversitària el dijous 25 d’octubre
  4. La “Llei Aragonès”, els serveis públics al punt de mira
  5. La CGT denúncia una situació esperpèntica amb lectors d’empremtes digitals
  6. Increment de la participació a la Vaga General feminista de 24 hores
  7. La CGT Lleida critica la inacció d’Educació (ERC) en el cas Maristes
  8. Acceptarem el “Tu, calla!”? Revertim la repressió
  9. L’Assemblea de CGT en el Port de Barcelona, exigeix la readmissió dels acomiadats de TEPSA i dona suport a la vaga convocada a partir del 5 de novembre
  10. Comunicat del Comitè d’Empresa dels serveis de neteja viària de Girona

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid