CGT crida a participar en el 15-O: "Surt al carrer. Crea un altre món" - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT crida a participar en el 15-O: "Surt al carrer. Crea un altre món"
Comunicat del Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT
dimecres 12 d'octubre de 2011 / Comunicats / Visites: 1234
Menéame

CGT DÓNA SUPORT I CRIDA A LA PARTICIPACIÓ EN LA MOBILITZACIÓ INTERNACIONAL DEL 15 D’OCTUBRE.

La Confederació General del Treball (CGT) immersa en la defensa de les persones treballadores i altres sectors populars, participa en conflictes laborals i socials en les empreses, els serveis públics i al carrer, dóna suport i crida a la participació en l’esdeveniment: 15 - O. Mobilització internacional «Units per un canvi global».

CGT s’uneix a les organitzacions sindicals, socials, moviments ciutadans, persones treballadores, ciutadania del món que a través de més de 300 convocatòries en 45 països estan cridades el proper 15 d’octubre a prendre els carrers i les places. Des Amèrica a Àsia, des d’Àfrica a Europa, les persones faran sentir la seva veu per reclamar una garantia efectiva dels seus drets i exigir un canvi global de sistema social.

Els poders econòmics i polítics establerts actuen en benefici d’uns pocs, desoint la voluntat de la gran majoria, sense importar-los els costos humans o ecològics que les persones han de pagar. Aquests pocs es volen repartir el de totes i tots. No només els diners, sinó també els drets i el patrimoni públic, acumulats i aconseguits gràcies a l’esforç i anys de lluita de generacions anteriors.

La Confederació General del Treball reitera la seva crida a la mobilització internacional del pròxim 15 d’octubre a demanda d’una lluita global unitària. CGT anima a la lluita dels pobles en defensa de la justícia social i la llibertat, per un món alternatiu al capitalista. Surt al carrer. Crea un altre món.

SECRETARIAT PERMANENT DEL COMITÈ CONFEDERAL DE CGT

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid