CGT es manifestarà a Barcelona el 19 de juliol contra les retallades del PP - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT es manifestarà a Barcelona el 19 de juliol contra les retallades del PP
dimarts 17 de juliol de 2012 / Comunicats / Visites: 900
Menéame

CONTRA LES RETALLADES I PRIVATITZACIONS

Dijous 19 de juliol de 2012 a Barcelona

- 18h. Concentració convocada per CGT a la seu de CiU (Còrsega / Pau Claris)

A continuació es baixarà pel c/Pau Claris fins al punt d’inici de la manifestació sindical unitària.

- 19h. Manifestació unitària a Pau Claris / Urquinaona

La CGT convoca a aquesta manifestació, igual que altres forces sindicals, per a protestar contra les noves mesures decretades pels banquers europeus, acatades i assumides pel govern de Rajoy.

Sembla ser que per a salvar als banquers i al sistema, cal seguir aplicant sacrificis als més desfavorits. Aquesta vegada toquen directament als desocupats, els afectats per les lleis de dependència, els empleats públics i a tota la població mitjançant les pujades de l’IVA i increment en els preus dels medicaments.

Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d’injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d’una “economia bancària sanejada” en lloc d’una economia domestica suficient per a viure.

L’atac als empleats públics s’emmarca dintre de l’estratègia del govern de seguir retallant drets a tots els treballadors, intentant justificar-lo amb l’excusa que “tenen treball per a tota la vida”, això ho diuen els que han desregularitzat el mercat laboral i acabat amb l’estabilitat en l’ocupació, treure una paga extra a empleats públics que cobren uns mil euros, treure dies d’assumptes propis que s’havien donat en canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc, ens sembla un nou abús.

La reforma laboral que abarateix l’acomiadament, l’atac als empleats públics, als pensionistes, als més desfavorits que necessiten dels serveis socials i d’una sanitat pública eficient, l’anunci de noves privatitzacions, les pujades de les taxes als estudiants, l’increment de l’IVA; la reducció de la taxa d’atur, etc. demostra que els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent.

La CGT convoquem mobilitzacions d’empleats públics i seguim treballant per a la convocatòria d’una Vaga General àmplia, que canviï les polítiques empreses pels organismes econòmics com el Fons Monetari, el Banc Europeu i resta d’institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang als nostres avantpassats. No anem a permetre ni més reculades ni que se’ns dugui al segle XIX.

Pel repartiment del treball i de la riquesa. El 19 de juliol uneix-te a la concentració enfront de la seu de CiU i acompanya’ns a la manifestació unitària.

CONTRA LES RETALLADES ALS EMPLEATS PÚBLICS

CONTRA LES PRIVATITZACIONS I PEL MANTENIMENT DE L’OCUPACIÓ

CONTRA LA PRECARIETAT I LES RETALLADES SOCIALS

Cap a la vaga general!

Convoca: Federació Local CGT Barcelona

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  2. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  3. Campanya Aturem la Invasió
  4. 9 i 15 d’octubre. Vaga per a una Educació Pública de qualitat i segura!
  5. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  6. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució
  7. Ha sortit el número 214 de la revista Catalunya (gener 2020)
  8. Ha sortit el número 212 de la revista Catalunya (novembre 2019)
  9. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls
  10. CGT Novartis no pensa consentir que es perdi ni una sola de les condicions actuals

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid