Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60
dissabte 19 d'octubre de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
El número 154 del "Catalunya" - "Papers", publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou: Editorial: Fora màfia, hola democràcia. Reportatge: L’ensenyament en lluita, a les Illes i a Catalunya: La Vaga dels mestres, la nostra Vaga. CGT amb l’Assemblea de Docents de les Illes. Vaga de docents a les Illes: com més curt ens lliguin, més perill tindran. CGT Ensenyament (...)
dimarts 24 de setembre de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
El número 153 del "Catalunya" - "Papers", publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou: Editorial: En defensa d’unes pensions públiques, dignes i suficients. Reportatge: Després de Sintagma.Experiències d’autogestió i autoorganització davant la crisi a Grècia. Treball-economia: Davant l’aprovació del Reial Decret 11/2013. Reforma salarial. Reial decret 11/2013 de 2 (...)
divendres 26 de juliol de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
El número 152 del "Catalunya" - "Papers", publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou: Editorial: No ens donem per vençuts Reportatge: El sector informàtic canvia de marxa. Vaga indefinida a HP. 7 dies que canviaran el sector TIC. Afilia’t i Participa a la Coordinadora d’Informàtica de CGT. Treball-economia: La Patronal aprofita la possible caiguda de milers de (...)
dimecres 19 de juny de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
El número 151 del "Catalunya" - "Papers", publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou: Editorial: Aturem el cop d’estat dels mercats Reportatge: Quins ens marca l’opinió? Homes amb ingressos elevats i estabilitat laboral ens influeixen des dels grans mitjans Roger Palà: “La precarietat, les rutines de producció i la pressió dels anunciants fan que hi hagi temes (...)
dimarts 21 de maig de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
El número 150 del "Catalunya" - "Papers", publicació mensual de les CGT de Catalunya i les Illes Balears, inclou: Editorial: Donem suport a les accions del Maig Global Reportatge: L’escrache com a dret fonamental Treball-economia: La CGT surt al carrer pel 1r de Maig El nou model de Negociació Col·lectiva...empresarial Retallades a la plantilla i corrupció a la cúpula política de la (...)
dilluns 12 de març de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Recopilació de documentació d’anàlisi i estudi sobre la Reforma Laboral del 2012. Inclou: Informe per part de la Secretaria de Jurídica de la CGT de Catalunya. Diari editat per la Vaga General del 29M. Comentarios al Real Decreto Ley 3/2012 de 10 de febrero de medidas urgentes para la reforma del mercado laboral (Autor: Carlos Hugo Preciado Domènech). Quadre comparatiu de les (...)
dijous 23 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Ja us podeu descarregar la Guía Jurídico Sindical. Manual de interpretación de la normativa laboral para la actuación sindical (Ed.2011) editada per l’Escola Confederal de Formació "Eladio Villanueva" i el Gabinet Jurídic Confederal de la CGT. Una eina bàsica per a la nostra actuació sindical. Us podeu descarregar els diferents capítols (que teniu especificats a continuació) anant a (...)
dilluns 7 de novembre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
A l’iniciar-se la crisi va haver-hi bastantes persones de bona voluntat, crítiques del sistema capitalista, que van pensar que la crisi podria suposar un canvi important en aquest i que permetria, almenys, establir alguns controls i regulacions que contribuirien a pal·liar parcialment alguns dels majors desastres que el període del capitalisme neoliberal estava causant des dels setanta. Era una (...)
diumenge 5 de desembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Les secretaries de Jurídica i Acció Social de la CGT de Catalunya han editat la versió en català de la "Guia Antirepressiva. Drets i llibertats per la lluita social" editada fa uns mesos per la Secretaria d’Acció Social confederal de la CGT. L’edició catalana afegeix continguts sobre les penes multa i actualitza alguns aspectes del text original en castellà. ÍNDEX Presentació Actuacions (...)
dimarts 20 de juliol de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Aquesta Guia de Salut Laboral pretén donar una sèrie de consells i orientar als/les treballadors/es, de forma senzilla i bàsica, com afrontar qualsevol situació davant la mútua d’accidents, mitjançant la resposta de les qüestions més comunes amb que ens trobem al dia a dia. Fins al 1994, el seguiment i finalització (alta) de les Incapacitats Temporals (IT) per contingències comunes, es a dir, de les (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60
Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  2. Una sentència que ataca les llibertats i els drets civils
  3. Crida de la CGT de Catalunya a la mobilització contra la #LleiAragonés
  4. El govern prepara una privatització massiva. Aturem la #LleiAragonés
  5. Concentració 25-S al Parlament de Catalunya i material Llei Aragonés
  6. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  7. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  8. Buch i Marlaska han de dimitir, BRIMO i UIP dissolució
  9. CGT, Anticapitalistes i CUP presenten un projecte per a socialitzar NISSAN
  10. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid