Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Videos
Darrer afegit : 5 d'octubre de 2015.
0 | 10 | 20
dilluns 5 d'octubre de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Laura Gómez i Eva Sanchez : "La mobilització de l’anarcosindicalisme a Barcelona durant el 29-M va ser espectacular"
CONCENTRACIÓ CIUTAT DE LA IN-JUSTÍCIA GRAN VIA CORTS CATALANES, 111 BARCELONA DIMARTS 6 OCTUBRE 2015 A LES 09.00 H. Laura i Eva són dues afiliades a la CGT de Barcelona, que el 29 de Març de 2012, dia de Vaga General, van participar al matí al costat de milers de persones en un gran piquet al centre de Barcelona. Durant el recorregut del mateix van passar enfront de la Borsa de Barcelona. Laura (...)
dilluns 5 d'octubre de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Vídeos recordatori coincidint amb els judicis als imputats per participar a la vaga general del 2012
Prou repressió social i sindical ! Solidaritat amb els i les detingudes vaga del #29M #absolucióvaguistes: https://www.youtube.com/watch?v=e5EFobm6i8s !Basta de represión sindical y social! Solidaridad con las detenidas huelga #29M: https://www.youtube.com/watch?v=hGZHo0tZ-4Y Acte prou repressió socal i laboral a bcn: Your browser does not support iframes. http://bambuser.com/v/5798232 (...)
dissabte 9 de maig de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Organitza Sindicat d´Ensenyament de CGT
Per què cal que l’educació sigui laica? Què implica el concordat? Què vol dir apostatar? Per què és important fer-ho? DIA: DIJOUS 14 DE MAIG HORA: 18,30h HORES LLOC: VIA LAIETANA, 18 9a Planta Parlaran: Miguel Gonzalez. Secretari General Sindicat Ensenyament CGT Luis Garcia. Coordinador de Catalunya Laica Organitza: Sindicat d´Ensenyament de CGT Més informació: TWITTER CGT (...)
dilluns 4 de maig de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
A diferència de països com Irlanda, que han reconegut els maltractaments a nens sota la seva tutela, a Espanya aquests abusos no han estat mai jutjats ni reparats.
DOCUMENTAL ELS INTERNATS DE LA POR->http://blogs.ccma.cat/senseficcio.php?itemid=55591] Fins ben entrada la democràcia, milers de nens i nenes continuaven tancats en internats. Col·legis religiosos, orfenats, preventoris antituberculosos o centres d’Auxilio Social es van convertir en una mena de presó per a aquests infants. Allà van patir abusos físics, psíquics, sexuals, explotació laboral o (...)
dissabte 9 d'agost de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Una pel·lícula de Yannis Youlountas feta l’agost 2013 a Grècia
Una pel·lícula de Yannis Youlountas agost 2013 / Durada: 89 minuts. Emanant de les catacumbes gregues d’Europa, un murmuri a través del continent devastat, "Que no visquem com a esclaus" (pronunciat "Na min zisoume sant douli" en grec). A les parets de la ciutat i les roques de campanyes, en les cartelleres buides o devastades, en diaris alternatius i ràdios rebels, en cases okupes i centres (...)
dijous 6 de juny de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Vídeo a Singulars "les retallades no són inevitables"
Vicenç Navarro, catedràtic de Ciències Polítiques i de Polítiques Públiques a la Universitat Pompeu Fabra. "L´augment de l´1,5% del PIB(mitjana darrers 30 anys) n´hi hauria un 192% més per als no pensionistes" "Si es corregís el frau fiscal de les grans fortunes i banca obtindríem més diners que amb les retallades" "A l’estat espanyol Les rendes del treball tributen al 74% i en canvi les rendes del (...)
dijous 20 de desembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
FONT: YOUTUBE 15MBCN.TV
dijous 20 de desembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Gregorio López, col.laborador d’ATTAC
FONT: YOUTUBE ATTAC TV
dimarts 11 de desembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Butlletí de CGT Ensenyament: Els disbarats del ministre Wert
Barcelona: Més informació: SOMESCOLA.CAT Concentracions de Somescola arreu del país WEB CGT ENSENYAMENT FACEBOOK CGT ENSENYAMENT TWITTER CGT ENSENYAMENT: @CGTEnsenyament Borrador LOMCE promogut per ministre Wert i el PP: 3.12.12.borrador lomce from Ensenyament Butlletí CGT Ensenyament. Esquerda: els disbarats del ministre (...)
dimarts 11 de desembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Xerrada amb Marc Gavaldà. És llicenciat en Ciències Ambientals i autor de diverses obres en les que denuncia l’activitat de transnacionals petrolieres com Repsol a Amèrica Llatina. Va presentar recentment al Ekozinemaldia, a Bilbo, el seu documental «Patagònia Petroliera, la movedissa». Més informació: REPSOL (...)
0 | 10 | 20
Rànquings 365 últims díes
  1. Guia d’autodefensa davant l’actuació de les mútues
  2. “Efectes secundaris” de la lluita de la CGT per a la SANITAT PÚBLICA
  3. Entrevista a Jordi Martí Font sobre el ’Llibre Negre’: ’La revolució anarquista del 1936 suposà el moment d’independència més gran a Catalunya des del 1714’
  4. TransFormem UB convoca el professorat a vaga a la UB i a assemblea interuniversitària el dijous 25 d’octubre
  5. Tot és mercat, ’amigo’? Comunicat Sector Social CGT
  6. ’Peiró 42’, espectacle escènic sobre la figura de Joan Peiró, que es representarà el 28 d’octubre a Barcelona
  7. Acords de Congrés de la CGT de Catalunya
  8. 20 de febrer, segona jornada de Vaga a Nestlé Girona
  9. CGT convoca vaga a RENFE i ADIF el 31 d’octubre
  10. Full d’afiliació CGT i quotes afiliació any 2019

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid