Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Àrea d’Immigració
Darrer afegit : 2 de juny.
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90
divendres 13 de març de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
Dijous 26 de març, 20 h., local CGT (Raval Santa Anna 13, 2n, REUS) Xerrada-Col·loqui amb: Cristina Fernández, de l’Observatori del Sistema Penal de la Universitat de Barcelona (www.ub.edu/ospdh/) Hibai Arbide, de l’Espai per la Desobediència a les Fronteres (www.sindominio.net/desobeint/) + Presentació del llibre "Frontera Sur" (Virus editorial). El procés d’ampliació de la Unió Europea i (...)
dimarts 3 de març de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
Document basat en les entrevistes realitzades, tant al Marroc com a Espanya, a 138 dones d’origen subsaharià.
Women’s Link Worldwide presenta els resultats del projecte "Els drets de les dones migrants: una realitat invisible", basat en les entrevistes realitzades, tant al Marroc com a Espanya, a 138 dones d’origen subsaharià. Aquests resultats evidencien les vulneracions dels drets humans, inclosos els drets sexuals i reproductius, i les múltiples formes de violència que sofrixen aquestes dones durant (...)
dijous 12 de febrer de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
Article de Pablo Elorduy publicat al núm. 94 de la revista Diagonal
Els canvis en la Llei d’Estrangeria i els anuncis del Govern sobre contractació en origen confirmen un gir a la dreta en la política de fluxos migratoris. La reforma laboral haurà d’esperar. En aquests termes s’expressaven al març de 2007 els sindicats CC OO i UGT. “Abans cal canviar el model productiu”, exigien. El Periódico presentava el 25 de març un titular explícit: “El Govern vol negociar una (...)
diumenge 21 de desembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Malgrat algunes millores, les modificacions suposen un pas més en les mesures restrictives. Comunicat de la CGT.
El text entrarà al Congrés dels Diputats el primer trimestre de 2009, després de ser analitzat pel Consell d’Estat, el Consell Econòmic Social i el Consell General del Poder Judicial. Es tracta de la quarta reforma de la llei d’estrangeria, en vigor des de l’any 2000 i que va substituir l’aprovada el 1985. La futura llei distingeix entre el reagrupament del nucli familiar, que ha de ser el més ràpid (...)
dimecres 17 de desembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
“Directiva sobre procediments i normes comuns en els Estats membres per a la tornada dels nacionals de tercers països que es trobin il·legalment en el seu territori”. La Directiva analitzada punt per punt. Per què la CGT estem en contra de la Directiva?. Butlletí editat pel Comitè Confederal de la CGT >>> Adjuntem el document en (...)
dilluns 15 de desembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Amb motiu del 18 de Desembre – Dia Internacional de les Persones Migrants
La Xarxa Estatal pels Drets dels Immigrants - REDI ha convocat entre el 10 i el 21 de desembre 10 dies d’actes i mobilitzacions pels drets dels immigrants, per a exigir una regularització, el tancament dels Centres d’Internament per a Estrangers, la retirada de la Directiva Europea de la Vergonya i denunciar la situació d’exclusió i precarietat dels treballadors immigrants davant la crisi (...)
divendres 5 de desembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
A part del seguiment i les peticions d’indults que s’estan realitzant amb el suport de centenars de persones, s’adjunten dos documents relatius a aquesta campanya per la despenalització del top manta. 1.- Document jurídic ampli per a advocats i interessats a conèixer els arguments en l’àmbit penal per a demanar l’absolució dels manteros en un procediment penal. 2.- Document per a recaptar suports a (...)
dilluns 20 d'octubre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
1- LA REDI ES CONSOLIDA Durant els dies 12 i 13 de Setembre de 2008, en el marc del III Fòrum Social Mundial de les Migracions, es va celebrar a Rivas, Madrid, la IV Assemblea Estatal de la Xarxa Estatal pels Drets dels Immigrants (REDI), que agrupa a més d’un centenar d’organitzacions de diferents punts de l’Estat espanyol. La IV Assemblea de la REDI va contar amb la presència de més de 80 (...)
divendres 26 de setembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Nou llibre editat per Virus editorial
Els centres d’internament d’emigrants —aquests limbs legals que podríem considerar els «Guantánamos» europeus—, la col·laboració policial i militar a través de l’agència europea Frontex, juntament amb els acords bilaterals de repatriació a canvi d’ajuda al desenvolupament i contingents de contractes de treball per a emigrants, són els tres eixos principals de la política migratòria europea. L’Estat (...)
dilluns 15 de setembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Milers de persones es manifesten a Madrid per a exigir la fi dels murs i el respecte dels drets de les persones migrants
Les nostres Veus Som persones i organitzacions de migrants, desplaçats/des i refugiats/des; víctimes del tràfic d’éssers humans i la tracta; som també moviments i organitzacions socials treballant al costat d’ells; som subjectes individuals i col·lectius que, preocupats pel fet migratori comprès en la seva integralitat, ens hem ocupat de desenvolupar accions compromeses amb la transformació radical (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90
Rànquings 365 últims díes
  1. Ha sortit el número 202 de la revista Catalunya (Maig-Juny 2018)
  2. Concentració de suport a l’Àlex el 25 de juny en el judici pel seu acomiadament per part de Cacaolat
  3. Caravana Obrim fronteres 2018 a Ventimiglia i al sud d’Itàlia
  4. Col·loquis a l’entorn del Centenari del Congrés de Sants sobre anarcosindicalisme i moviments socials, els dies 19 i 26 de juny a Barcelona
  5. Cos a terra, que ens disparen pau social
  6. Vaga parcial indefinida a Correus de Barcelona a partir del 19 de juny contra els acomiadaments i la falta de contractació
  7. La CGT Ensenyament Lleida diu adéu al senyor Cullerés i dóna la benvinguda al senyor Vega
  8. Oposicions 2018: Un sistema d’accés i unes oposicions plenes d’irregularitats
  9. Comunicat de CGT CEB-IMEB davant la negociació del conveni de l’Ajuntament de Barcelona
  10. La CGT desconvoca la vaga al Sincrotró ALBA al retirar la Direcció la demanda contra el Comitè d’Empresa

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid