Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Àrea d’Immigració
Darrer afegit : 4 de gener.
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90
dijous 12 de febrer de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
Article de Pablo Elorduy publicat al núm. 94 de la revista Diagonal
Els canvis en la Llei d’Estrangeria i els anuncis del Govern sobre contractació en origen confirmen un gir a la dreta en la política de fluxos migratoris. La reforma laboral haurà d’esperar. En aquests termes s’expressaven al març de 2007 els sindicats CC OO i UGT. “Abans cal canviar el model productiu”, exigien. El Periódico presentava el 25 de març un titular explícit: “El Govern vol negociar una (...)
diumenge 21 de desembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Malgrat algunes millores, les modificacions suposen un pas més en les mesures restrictives. Comunicat de la CGT.
El text entrarà al Congrés dels Diputats el primer trimestre de 2009, després de ser analitzat pel Consell d’Estat, el Consell Econòmic Social i el Consell General del Poder Judicial. Es tracta de la quarta reforma de la llei d’estrangeria, en vigor des de l’any 2000 i que va substituir l’aprovada el 1985. La futura llei distingeix entre el reagrupament del nucli familiar, que ha de ser el més ràpid (...)
dimecres 17 de desembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
“Directiva sobre procediments i normes comuns en els Estats membres per a la tornada dels nacionals de tercers països que es trobin il·legalment en el seu territori”. La Directiva analitzada punt per punt. Per què la CGT estem en contra de la Directiva?. Butlletí editat pel Comitè Confederal de la CGT >>> Adjuntem el document en (...)
dilluns 15 de desembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Amb motiu del 18 de Desembre – Dia Internacional de les Persones Migrants
La Xarxa Estatal pels Drets dels Immigrants - REDI ha convocat entre el 10 i el 21 de desembre 10 dies d’actes i mobilitzacions pels drets dels immigrants, per a exigir una regularització, el tancament dels Centres d’Internament per a Estrangers, la retirada de la Directiva Europea de la Vergonya i denunciar la situació d’exclusió i precarietat dels treballadors immigrants davant la crisi (...)
divendres 5 de desembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
A part del seguiment i les peticions d’indults que s’estan realitzant amb el suport de centenars de persones, s’adjunten dos documents relatius a aquesta campanya per la despenalització del top manta. 1.- Document jurídic ampli per a advocats i interessats a conèixer els arguments en l’àmbit penal per a demanar l’absolució dels manteros en un procediment penal. 2.- Document per a recaptar suports a (...)
dilluns 20 d'octubre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
1- LA REDI ES CONSOLIDA Durant els dies 12 i 13 de Setembre de 2008, en el marc del III Fòrum Social Mundial de les Migracions, es va celebrar a Rivas, Madrid, la IV Assemblea Estatal de la Xarxa Estatal pels Drets dels Immigrants (REDI), que agrupa a més d’un centenar d’organitzacions de diferents punts de l’Estat espanyol. La IV Assemblea de la REDI va contar amb la presència de més de 80 (...)
divendres 26 de setembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Nou llibre editat per Virus editorial
Els centres d’internament d’emigrants —aquests limbs legals que podríem considerar els «Guantánamos» europeus—, la col·laboració policial i militar a través de l’agència europea Frontex, juntament amb els acords bilaterals de repatriació a canvi d’ajuda al desenvolupament i contingents de contractes de treball per a emigrants, són els tres eixos principals de la política migratòria europea. L’Estat (...)
dilluns 15 de setembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Milers de persones es manifesten a Madrid per a exigir la fi dels murs i el respecte dels drets de les persones migrants
Les nostres Veus Som persones i organitzacions de migrants, desplaçats/des i refugiats/des; víctimes del tràfic d’éssers humans i la tracta; som també moviments i organitzacions socials treballant al costat d’ells; som subjectes individuals i col·lectius que, preocupats pel fet migratori comprès en la seva integralitat, ens hem ocupat de desenvolupar accions compromeses amb la transformació radical (...)
divendres 11 de juliol de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Editat pel Comité Confederal de la CGT
Sumari: I. INTRODUCCIÓ II. DRETS HUMANS III. EVOLUCIÓ HISTÒRICA DE LA LEGISLACIÓ SOBRE ESTRANGERS A L’ESTAT ESPANYOL III. 1 Evolució normativa des de l’any 2000 a l’actualitat III. 2 Línies definitòries de la legislació per a estrangers IV. EL LLARG CAMÍ DE LA CLASSE TREBALLADORA IMMIGRANT CAP A L’ESTABILITAT JURÍDICA FASE 0. SITUACIÓ IRREGULAR 01. DRETS BÀSICS DE LES PERSONES IMMIGRANTS SENSE (...)
dissabte 21 de juny de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Comunicat de l’Àrea d’Immigració de la CGT de Catalunya: No a la Directiva europea de la Vergonya. La UE fomenta el racisme enfrontant els treballadors
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80 | 90
Rànquings 365 últims díes
  1. Ordre judicial de cerca i captura contra el Secretari General de la CGT de Catalunya en el marc del procés judicial del cas ’27 i més’
  2. Comunicat de la CGT de Sallent en solidaritat amb Anna Gabriel
  3. Material per a la Vaga General Feminista del 8 de març de 2018
  4. Manifest de la CGT per a la vaga general del 8 de març de 2018. Sense les dones el món no funciona
  5. Argumentari de la CGT per a la vaga general feminista del 8 de Març
  6. Com actuar en cas que l’empresa vulgui ’camuflar’ un accident laboral
  7. Cerca i captura
  8. Ni al cap ni enlloc! Concentració el 27 de febrer a l’Audiència Provincial de Tarragona pel judici per la denúncia contra els abusos policials a la vaga general del 14N 2012
  9. CGT Ensenyament de Lleida registra una proposta de resolució per expulsar al director de l’escola de l’Opus de la comissió municipal contra la segregació escolar
  10. CGT convoca Vaga General de 24 hores pel 8 de març #8MVagaFeminista

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid