Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Dones llibertàries
Darrer afegit : 9 de juliol.
0 | 10 | 20 | 30
dimecres 6 de març de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
I el 7 de març manifestació nocturna
8 de març de 2013, Dia Internacional de les Dones: manifestació + festa a Barcelona. Contra l’ofensiva patriarcal i capitalista, desobediència feminista! A les 18.30h. manifestació des de Plaça Universitat. A les 22h. Festa de dones a Ca la Dona (Ripoll 25). Organitza: Comissió 8 de març, Barcelona http://8demarc.blogspot.com.es/ 7 de març, Manifestació Nocturna: Fem-nos fortes, fem-ho juntes. (...)
dimecres 6 de març de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Més de 35 anys de lluita feminista contra l’Estat Dinar popular pel dia de les dones treballadores Dissabte 9 de març a partir de les 14h a la plaça de l’Assumpció de Girona. Durant la Transició, el moviment feminista català va iniciar un període de lluites que tenien com a eix central la construcció d’un model de societat on les dones, relegades per llei a la llar durant la dictadura de la Bèstia, (...)
dissabte 23 de febrer de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Organitzada per Dones Llibertàries de Catalunya i Secretaria de Gènere de CGT Catalunya
Jornada pel Dia Internacional de la Dona Treballadora CONTRA EL PATRIARCAT I EL CAPITAL, CONSTRUÏM ALTERNATIVES FEMINISTES Els moviments feministes, els grups de dones afiliades a CGT i el nostre sindicat defensem la igualtat de drets entre dones i homes. Malgrat aquest gran esforç col.lectiu, es continuen vulnerant els nostres drets com treballadores i com persones. Els salaris de les dones (...)
dimecres 6 de febrer de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Article d´opinió de Carme Alvarez, de Dones Llibertàries
La revolució serà feminista o no serà, també a l’Índia. I és que a l’Índia es relacionen les diferents discriminacions, per raó de casta, ètnia, classe social, edat, sexe i discapacitat , però les dones s’enfronten a l’opressió patriarcal a màns de tots els homes inclosos els de la seva pròpia casta. El feticidi de les fèmines (avortament selectiu de les dones malgrat una llei de 1996 que prohibeix les (...)
dimarts 27 de novembre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
MARIA CORRALES PONS / BARCELONA | 26/11/2012 - Setmanari Directa El 25-N, dia Internacional contra la violència de gènere, es va viure també a través de la desobediència. La prohibició de la Junta Electoral davant la convocatòria històrica de fa més de 20 anys, ja que aquest any coincidia amb les eleccions al principat de Catalunya, no ha impedit que més de 500 persones assistissin, ahir a la tarda, (...)
dijous 28 de juny de 2012 ,  per  Xarxes Socials - CGT Catalunya
Organitzades per la Secretaria de Gènere de CGT Catalunya i amb la col · laboració de Dones Llibertàries de Catalunya
El 27 de juny, a les 20h. al Casal de les Dones de Reus, projecció del documental "Indomables" i xerrada a càrrec de Martha Ackelsberg sobre l’associació Dones Lliures / Dones Lliures i la lluita per l’emancipació de les dones, organitzada per la CGT Baix Camp-Priorat. El programa d’actes organitzats a Barcelona és el següent: 28 de juny a les 18:30 hores al Pati Llimona (C / Regomir 3) Projecció (...)
divendres 7 d'octubre de 2011 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Les Secretaries de la Dona de CGT Girona, Telefónica, Acció Social i Gènere Banca i la de Gènere del Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya donen suport a aquesta convocatòria, i fan una crida a tots els sindicats i territorials de la CGT de Catalunya a participar a aquesta gran manifestació del 15-O, així com a participar al Bloc de Feministes Indignades. El 15-O, quan (...)
divendres 21 de gener de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
A les dones ens sobren els motius: el 27-G, VAGA
LES CRISIS DEL CAPITALISME ACCELEREN LA DESIGUALTAT I LA POBRESA DE LES DONES Alguns factors que hi intervenen són: la Reforma Laboral que permet l’acomiadament més barat; que els empresaris rebutgen les dones embarassades; que els llocs de treball que ocupen les dones tinguin salaris molt més baixos; que les retallades salarials i contractuals a les administracions públiques, lloc de feina (...)
dimecres 10 de novembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Comunicat de la Secretaria de la Dona de la CGT
Més de 600 dones han mort en l’última dècada a les mans de les seves parelles o exparelles. Més de 600 homes s’han convertit en assassins, alguns es van suïcidar després de matar a la que durant un temps havia estat la seva dona, uns altres estan a la presó. Informes i estudis contrastats d’aquest any, xifren el nombre de dones assassinades en el període 2000-2009 en 629, amb una mitjana de 63 per any. (...)
dimarts 27 d'abril de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Adjuntem el comunicat de Dones Llibertàries de la CGT, signat també pel Secretariat Permanent del Comitè Confederal de Catalunya, amb motiu del primer de Maig 2010: LES DONES TREBALLADORES NO ENS DEIXEM ENGANYAR. CAPITALISME ÉS CRISI. Els sindicats CCOO i UGT i el govern Zapatero parlen de Reforma Laboral per acabar amb l´atur, però nosaltres sabem que és MENTIDA. L´atur continua creixent i la (...)
0 | 10 | 20 | 30
Rànquings 365 últims díes
  1. Catalunya i les anarquistes
  2. 11è Congrés de CGT Catalunya a Igualada-Òdena
  3. Els socorristes de les platges de Barcelona presenten denúncia a Inspecció de Treball perquè les cadires de vigilància no garanteixen la salut dels treballadors i la seguretat dels banyistes
  4. Nota de premsa sobre l’XIè Congrés de la CGT de Catalunya que tindrà lloc a Igualada-Òdena del 19 al 21 d’octubre
  5. La CGT de Catalunya finalitza el seu XIè Congrés a Òdena
  6. Els professors de la Universitat de Barcelona tornaran a fer vaga el 25 d’octubre per reclamar unes millors condicions laborals
  7. Acords de Congrés de la CGT de Catalunya
  8. Full d’afiliació CGT i quotes afiliació any 2018
  9. Contra l’acomiadament de tres treballadors de TEPSA Barcelona
  10. Acords de Ple de la CGT de Catalunya

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid