Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Dones llibertàries
Darrer afegit : 31 de maig de 2016.
0 | 10 | 20 | 30
diumenge 21 de febrer de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
LES DONES TREBALLADORES NO ENS DEIXEM ENGANYAR Tothom parlen de sortides a la crisi cercant solucions. MENTIDA: el capitalisme és crisi i guerres i no te solució. Tots el mitjans de comunicació, partits i sindicats majoritaris parlen de pactes i diàleg per frenar l’atur. MENTIDA: l’atur segueix creixent i les reformes laborals només fan retrocedir les nostres condicions de treball i la vida cada (...)
divendres 4 de desembre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
La pròxima trobada de dones de CGT es celebrarà a Madrid els dies 12 i 13 de Desembre. La trobada tindrà lloc al c/Alenza, 13 (metro L1 - Rios Rosas) a les 10.00h. del matí amb el següent ORDRE DEL DIA 1.- Campanya 8 de març 2.- Campanya sobre l’avortament-propostes 3.- Protocol sobre assetjament (laboral, sexual…) 4.- Debat sobre els acords del congrés referents als temes de dona 5.- Roda sobre (...)
dimecres 25 de novembre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
La manifestació sortirà de la Font de Canaletes, a la Rambla, a les 19 h.
Dimecres 25 de novembre, manifestació i concentració del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones i les Nenes. La manifestació sortirà de la Font de Canaletes, a la Rambla, a les 19 h. i d’allà s’anirà fins a plaça Sant Jaume on es farà la concentració. Aquest any reivindiquem la credibilitat de les dones i les nenes, la nostra paraula i la nostra veu. MANIFEST 25 de novembre de 2009 Dia (...)
dijous 19 de novembre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
5, 6 i 7 de Desembre.
Granada, trenta anys després: aquí i ara De nou unes jornades estatals feministes per a trobar-nos..., que escelebraran a Granada, els dies 5, 6 i 7 de Desembre de 2009. Les jornades estaran Coordinades per la Federació d’Organitzacions Feministes de l’Estat Espanyol (La Coordinadora), i organitzades per l’Assemblea de Dones de Granada. Què és La Coordinadora?. La nostra Història “La Coordinadora” (...)
dimecres 23 de setembre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
Dilluns 28 de setembre a les 19h a la plaça Sant Jaume
Fa trenta anys que tinc trentaaaaaanyssssssss i encara no avorto, ni lliure ni gratuïtament (i no és per la menopausa...) La situació és crítica... hem de fer soroll. Dugueu cassoles, instruments, etc. Ens sentiran des de Sant Jaume al Bisbat. Us voleu disfressar? Voleu ser bisbes per un dia? Polítiques? Metges? Farmacèutiques? Jutges? Prepareu la roba i veniu a la plaça. Si voleu col·laborar (...)
dilluns 14 de setembre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
El taller d’autodefensa des d’una perspectiva feminista el va organitzar el grup de Dones Llibertàries de la CGT de Catalunya responent a la necessitat de formar-nos en l’autodefensa obrera des d’una perspectiva feminista. El taller va començar l’any 2005 a Reus i des de llavors fins a avui s’ha anat organitzant a Barcelona i a Reus en diferents convocatòries. Des de Dones Llibertàries de Catalunya (...)
diumenge 10 de maig de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
Escrit de la Secretaría de la Dona de la CGT dirigit a la Comissió Organitzadora del Congrés
Comunicado de Dones Llibertàries de Catalunya ante la ponencia antiabortista incluída en el libro de ponencias del XVI congreso de la CGT que tendrá lugar en Málaga del 4 al 6 de junio Dones Llibertàries, como ente adherido a la CGT de Catalunya, ante la ponencia presentada para el congreso confederal de Málaga por Antonio Madueño Aranda, del sindicato de Administraciones Publicas de Málaga (...)
dissabte 18 d'abril de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
Organitzat per Dones Llibertàries, tindrà lloc els dissabtes 9, 16, 23 i 30 de maig.
Contra la violència masclista La violència contra les dones té una funció molt important en el sistema patriarcal: perpetuar la situació de dominació dels homes sobre les dones. Les discriminacions directes han desaparegut de la legislació, però la violència física, psíquica i sexual es manté i intervé en totes les esferes de la vida de les dones: des de la representació mediàtica de les dones com a (...)
dilluns 2 de març de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
Manifestació a Barcelona el 8 de març, dia de la dona treballadora: 12 h. plaça Universitat. Actes a Girona el 7 de març i a Tarragona el 8 de març.
MANIFEST DE LA CGT Ara que el capitalisme ha entrat en una profunda crisi, incrementa l’explotació, la precarietat i els atacs als drets de la classe treballadora en un intent de fer-nos pagar les seves conseqüències. Si sempre ens hem dut la pitjor part com venim denunciant, aquesta vegada no serà diferent! La situació d’atur creixent ha començat per certs sectors, però es fa extensiu cada vegada (...)
dimecres 19 de novembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Us demanem que en feu difusió i donar-lo a conèixer a les companyes (i també companys) del sindicat. Està en format pdf perquè es pugui descarregar bé. La idea és que es pugui editar en format fanzine (A5), per aquesta raó no està paginat (s’hauria de fer a mà) en el cas que es fotocopiés. Les fotocòpies que es deixin en CSO, llibreries independents o d’altres col.lectius s’haurien de vendre a 1 euro, (...)
0 | 10 | 20 | 30
Rànquings 365 últims díes
  1. Concentració de suport a l’Àlex el 25 de juny en el judici pel seu acomiadament per part de Cacaolat
  2. Ha sortit el número 202 de la revista Catalunya (Maig-Juny 2018)
  3. Cos a terra, que ens disparen pau social
  4. Col·loquis a l’entorn del Centenari del Congrés de Sants sobre anarcosindicalisme i moviments socials, els dies 19 i 26 de juny a Barcelona
  5. Caravana Obrim fronteres 2018 a Ventimiglia i al sud d’Itàlia
  6. Full d’afiliació CGT i quotes afiliació any 2018
  7. Vaga parcial indefinida a Correus de Barcelona a partir del 19 de juny contra els acomiadaments i la falta de contractació
  8. Comunicat de CGT CEB-IMEB davant la negociació del conveni de l’Ajuntament de Barcelona
  9. Oposicions 2018: Un sistema d’accés i unes oposicions plenes d’irregularitats
  10. La CGT Ensenyament Lleida diu adéu al senyor Cullerés i dóna la benvinguda al senyor Vega

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid