Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Salut laboral / Prevenció de riscos
Darrer afegit : 29 de novembre de 2017.
0 | 10 | 20 | 30 | 40
dilluns 21 d'abril de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
“Les seves crisis ens emmalalteixen encara més: no empassis el que sigui, en el lloc de treball!” La declaració dels Drets Universals de NNUU de 1948, proclama el dret a la vida, el dret al treball, el dret a la salut i el dret a un habitatge digne, com drets fonamentals o inalienables de tots els éssers humans. La primera pregunta que plantegem és que no existeix aquesta igualtat proclamada (...)
dimarts 18 de març de 2014 ,  per  Equip Comunicació - CGT Catalunya
Organitzat per la Secció Sindical de CGT a CLH
28 d’abril - Dia Internacional de la Seguretat i la Salut al Treball. Amb aquesta commemoració l’Organització Internacional del Treball es proposa ajudar a reduir el nombre anual de morts causades per accidents laborals i malalties professionals, posant l’accent en la prevenció de riscos i en la salut dels treballadors. És a més un dia que el Moviment Sindical Mundial, associa des de fa anys, amb la (...)
divendres 6 de desembre de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Isidoro Mata(CGT) President Comitè Iberpotash Súria:" Miners estem consternats amb les morts dels 2 companys. Cal recordar que van 4 morts en 3 accidents en un any i mig a les mines del Bages"
Un accident a la mina d’Iberpotash a Súria ha causat la mort de dos miners, segons han explicat fonts laborals. El despreniment d’una roca ha afectat els dos treballadors, I.C. i J.R.M, que vivien a la mateixa localitat barcelonina. Fonts del sindicat CGT, al qual pertany el president del comitè d’empresa d’aquesta mina, han manifestat que entre les 3 i les 4 de la matinada una roca d’entre 4 i 5 (...)
diumenge 21 de juliol de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Els treballadors en torn de nit podrien tenir "més facilitat" per desenvolupar diabetis, segons ha assegurat la neuròloga especialista de la Unitat del Son de la Clínica La Luz, la doctora Isabel Villalibre. Segons la seva opinió, exercir una activitat professional durant la nit i, per tant, dormir en horari matinal podria provocar en el treballador "pitjor control del metabolisme del sucre" i (...)
diumenge 28 d'abril de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Dia Mundial de la Salut Laboral 2013 Aquest 28 d’abril al marc de la convocatòria que cada any fa la Confederació General del Treball amb el lema "No ets mercaderia, trenca amb els seus riscos" vol dirigir-se a les persones treballadores i manifestar que "mai i menys en temps d’estafa social i econòmica, assumeixin el dany de la seva salut com una cosa necessària i inevitable ". És aquesta una (...)
divendres 1 de febrer de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un material informatiu elaborat per la Secretaria de Salut Laboral de la CGT de Catalunya
Les malalties relacionades amb els ordinadors augmenten a mesura que es fa un ús cada vegada més intensiu d’ells. La situació i altura de l’ordinador, la cadira i la taula en la qual s’utilitzi, així com la postura de l’usuari, intervenen de forma directa en l’aparició d’aquest tipus de dolències. No cal dir que s’han de tenir en compte les disposicions legals i recomanacions d’ergonomia i seguretat en (...)
dimecres 10 d'octubre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
La crisi capitalista ha eixamplat les distàncies i aguditzat les diferències entre classe alta i classe baixa. Mentre els primers segueixen acaparant la riquesa i es veuen beneficiats per la gestió neoliberal de la crisi, els segons en pateixen les conseqüències. La manca de polítiques a favor de la redistribució de la riquesa sacseja els treballadors amb un empitjorament flagrant de les condicions (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40
Rànquings 365 últims díes
  1. La jutgessa declara nul el calendari laboral fixat per l’any 2016 a l’Hospital Pius de Valls
  2. CGT convoca Vaga General de 24 hores pel 8 de març #8MVagaFeminista
  3. La CGT reclama una millor gestió per evitar els col·lapses a urgències d’hospitals de la demarcació de Tarragona
  4. CGT Ensenyament de Lleida registra una proposta de resolució per expulsar al director de l’escola de l’Opus de la comissió municipal contra la segregació escolar
  5. Comunicat de la CGT de Sabadell en relació al judici del Cas Bemba
  6. Encaixant les peces, lluitant per una República Social
  7. La CGT Lleida denuncia la repressió contra el col·lectiu Som 27 i més
  8. Entrevista a Marta Minguella, de CGT Ensenyament: “Els que parlen d’adoctrinament no demostren mai una anàlisi exhaustiva”
  9. Curs ’Els inicis de la pedagogia llibertària a Catalunya’ al local de CGT Catalunya entre l’1 de febrer i el 7 de març
  10. Curs ’L’economia social i solidària: experiències cooperatives que eduquen’ entre el 7 de febrer i el 21 de març a Lleida

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid