Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La CGT i la seva Acció Social
Darrer afegit : 21 de juny de 2015.
0 | 10 | 20 | 30 | 40
dilluns 7 de desembre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
Els dies 4, 5 i 6 de desembre de 2009 a Ruesta es va celebrar la primera trobada de Joves Anarcosindicalistes, amb 21 assistents corresponents a les següents delegacions: Benidorm, Valladolid, València, Barcelona, León, Alacant, Aranda de Duero, Tenerife, la secretaria d’acció social i la secretaria de comunicació del confederal, i la coordinació de Ruesta. Inicialment es tracta de l’estructura i (...)
dilluns 30 de novembre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
En paral·lel a les jornades es va inaugurar l’Exposició "25 anys del Congrés d’Unificació" la qual en una vintena de panells es resumeix visualment els capítols del llibre del mateix títol… Els esments al desaparegut company Eladio van ser inevitables, doncs aquestes Jornades van ser la seva última obstinació, juntament amb l’exposició i el llibre comentats. Es van destacar en els debats les següents (...)
dimarts 20 d'octubre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
Presenten el manifest "Tots som veïns i veïnes de Reus" (Tots i totes som ciutat) i demanen la rectificació de la normativa municipal.
Des de fa uns mesos, fruit del decret municipal 419, de 16 de febrer de 2009, que regula l’empadronament a Reus, tot un seguit d’entitats que realitzem informació i assistència jurídica als ciutadans i ciutadanes, hem anat constatant que empadronar-se a Reus s’ha convertit en una veritable cursa d’obstacles i que un nombre significatiu de persones no poden empadronar-se a la nostra ciutat, i poden (...)
dilluns 29 de juny de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
Del 23 al 26 de juliol de 2009 a Ribera del Fresno (Badajoz)
Programa provissional Els matins s’abordarà el programa formatiu “Com sortir de la crisi en 4 sessions”. Objectius Al final del Tinto les persones participants: • Coneixeran les bases del sistema capitalista. • Seran capaços de dissenyar estratègies de canvi. Les sessions seran de 4 hores al matí amb un descans al mig. Per les tardes hi haurà lloc per als tallers que les persones assistents (...)
divendres 26 de juny de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
Campanya "U.€. ¿Pa qué?"
Considerem que la Unió Europea és la plasmació regional de la lògica destructora del capitalisme global en el qual vivim, igual que Estats Units o Japó en són altres. El capitalisme només pot generar destrucció social i ambiental, com demostra contínuament la UE. Ens oposem a la UE perquè viola els drets dels pobles i fomenta les relacions internacionals injustes. Pressiona als països africans i (...)
dilluns 1 de gener de 2007
La precarització del treball i de la vida (temporalitat, rotació en l’ocupació, pèrdua d’estabilitat, creixement de la incertesa davant del futur, exclusions i discriminacions racials, de gènere, etc.), ha difuminat el laboral en l’existència quotidiana, permetent visualitzar els vincles entre vida laboral i vida extralaboral. Les lluites contra les Reformes Laborals, les deslocalitzacions (...)
dilluns 1 de gener de 2007
Antirepressiva L’Estat reprimeix i estigmatitza la dissidència, criminalitza e il•legalitza idees i persones, ens cal continuar, com ja hem fet en el cas de la Laura i molts d’altres, denunciant aquesta criminalització, estant al costat de tots els col•lectius que lluiten contra la Llei antiterrorista, contra les tortures i qualsevol agressió del capital, ens cal estar amb les qui les pateixen, el (...)
dilluns 1 de gener de 2007
La CGT s’ha de dotar d’una secretaria àgil, una secretaria amb un nom que actuï com a coordinadora i un grup de treball al darrera. El conjunt de persones que formin la secretaria d’acció social s’han de constituir en el nexe que uneixi totes les federacions per una major coordinació i en l’impuls d’algunes campanyes d’abast nacional que siguin assumides per cada federació i ens donin una imatge més (...)
dilluns 1 de gener de 2007
Segons l’ONU, una reducció del 3% dels pressupostos militar permetria: Reduir un 50% la mortalitat infantil Abasti tot el món d’aigua potable Universalitzar l’assistència mèdica primària Segons els pressupostos de l’any 2005, l’Estat Espanyol es gasta 15.641,14 milions d’euros per mantenir l’estructura militar (el pressupost del Ministerio de Defensa puja a 6.988,79 milions d’euros i augmenta (...)
dilluns 1 de gener de 2007
1.- Ús de programari lliure sobre sistemes operatius propietaris. El que es proposa és una migració al programari lliure. Com tota migració s’ha de fer de manera progressiva. Un primer pas podria ser canviar de programari habitual quotidià seguint l’esquema següent (és una proposta, que es pot modificar) Enlloc de Microsoft Office, instal•lar OpenOffice.org. Enlloc d’Internet Explorer, instal•lar (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40
Rànquings 365 últims díes
  1. Ordre judicial de cerca i captura contra el Secretari General de la CGT de Catalunya en el marc del procés judicial del cas ’27 i més’
  2. Comunicat de la CGT de Sallent en solidaritat amb Anna Gabriel
  3. Material per a la Vaga General Feminista del 8 de març de 2018
  4. Manifest de la CGT per a la vaga general del 8 de març de 2018. Sense les dones el món no funciona
  5. Argumentari de la CGT per a la vaga general feminista del 8 de Març
  6. Com actuar en cas que l’empresa vulgui ’camuflar’ un accident laboral
  7. Cerca i captura
  8. Ni al cap ni enlloc! Concentració el 27 de febrer a l’Audiència Provincial de Tarragona pel judici per la denúncia contra els abusos policials a la vaga general del 14N 2012
  9. CGT Ensenyament de Lleida registra una proposta de resolució per expulsar al director de l’escola de l’Opus de la comissió municipal contra la segregació escolar
  10. CGT convoca Vaga General de 24 hores pel 8 de març #8MVagaFeminista

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid