Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Materials de formació
Darrer afegit : 15 de gener de 2016.

Materials de formació sobre temes diversos, d’interès per a afiliats i afiliades.

Podeu trobar més informació al web

https://formaciocgt.net/

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70
dijous 6 de setembre de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
"Otra vuelta de tuerca" Document de resum sobre les retallades aprovades pel govern espanyol del PP durant els passats mesos de juliol i agost. Una eina útil per al vostre treball sindical i social elaborada per la Secretaria de Formació de la CGT de Catalunya, que teniu en document adjunt.
dimarts 7 d'agost de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
S’ha de dir ben alt i ben clar: les Reformes Laborals dels darrers dos anys s’han fet també contra les dones, víctimes de les bombes socials que han representat dues grans Reformes Laborals, més una de la Seguretat Social i una de Negociació Col·lectiva. Des que Rodríguez Zapatero va pujar a l’estrada del Congrés de Madrid, aquell fatídic maig de 2010, i va iniciar aquesta orgia de retallades (...)
dissabte 4 d'agost de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un text de Desiderio Martín
Pretenc en aquesta sèrie d’articles, sobre el nou model de relacions laborals imposat pel PP, reflexionar sobre abast i conseqüències dramàtiques que el mateix tindrà en varies generacions d’assalariats i assalariades. No és un model conjuntural per a una situació que no és conjuntural (entenent per aquesta, aquella que desapareix en un curt-mig temps), sinó que és estructural, és a dir, s’ha (...)
dilluns 30 de juliol de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Anàlisi del Gabinet d´Estudis Confederal (Pablo Meseguer).
Valoració gabinet Juridic Confederal CGT de l´Enquesta de Població Activa (EPA) 2on Trimestre 2012 from CGT Catalunya.
dijous 19 de juliol de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
REFORMES EN MATÈRIA LABORAL, D’OCUPACIÓ PÚBLICA I SEGURETAT SOCIAL INTRODUÏDES PEL RD-LLEI 20/2012 DE 14 DE JULIOL TAULES COMPARATIVES I RESUM DE DISPOSICIONS Autor: Carlos Hugo Preciado Domènech Carlos Hugo Preciado Domènech, Magistrat social del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que col·labora periòdicament amb el nostre sindicat, ha elaborat i ofert perquè ho utilitzem, les taules (...)
dimecres 18 d'abril de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
En documents adjunts en format pdf i power point hi teniu un esquemàtic document sobre la última reforma laboral, elaborat per la Secretaria de Jurídica de CGT Catalunya. Reforma Laboral 2012 Power Point nou View more presentations from CGT Catalunya Open publication - Free publishing - More cgt
divendres 13 d'abril de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un material del Grup de treball de l’auditoria del deute del 15M Barcelona
Introducció Estem en crisi i, com si d’una tautologia es tractés, no existeix altre discurs per a sortir d’ella que el de retallar i continuar retallant els pressupostos de l’Estat que estan dirigits a fins socials. El motiu de tal austeritat, segons apunta el discurs dominant, és l’alt nivell d’endeutament de l’Estat espanyol a causa d’un malversament llibertí dels serveis socials. Frases de l’estil: (...)
dilluns 12 de març de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Recopilació de documentació d’anàlisi i estudi sobre la Reforma Laboral del 2012. Inclou: Informe per part de la Secretaria de Jurídica de la CGT de Catalunya. Diari editat per la Vaga General del 29M. Comentarios al Real Decreto Ley 3/2012 de 10 de febrero de medidas urgentes para la reforma del mercado laboral (Autor: Carlos Hugo Preciado Domènech). Quadre comparatiu de les (...)
dimarts 28 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
El passat mes de febrer de 2012, va ser aprovat per la via d’urgència, a través del Consell de Ministres, el Reial Decret-Legislatiu 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral. Aquest Reial Decret-Legislatiu, que ja té vigència i aplicació, capgira els fonaments de les relacions laborals i fa canvis en profunditat del que fins ara enteníem com a paràmetres de (...)
dijous 23 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Ja us podeu descarregar la Guía Jurídico Sindical. Manual de interpretación de la normativa laboral para la actuación sindical (Ed.2011) editada per l’Escola Confederal de Formació "Eladio Villanueva" i el Gabinet Jurídic Confederal de la CGT. Una eina bàsica per a la nostra actuació sindical. Us podeu descarregar els diferents capítols (que teniu especificats a continuació) anant a (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70
Rànquings 365 últims díes
  1. La jutgessa declara nul el calendari laboral fixat per l’any 2016 a l’Hospital Pius de Valls
  2. CGT convoca Vaga General de 24 hores pel 8 de març #8MVagaFeminista
  3. La CGT reclama una millor gestió per evitar els col·lapses a urgències d’hospitals de la demarcació de Tarragona
  4. CGT Ensenyament de Lleida registra una proposta de resolució per expulsar al director de l’escola de l’Opus de la comissió municipal contra la segregació escolar
  5. Comunicat de la CGT de Sabadell en relació al judici del Cas Bemba
  6. Encaixant les peces, lluitant per una República Social
  7. La CGT Lleida denuncia la repressió contra el col·lectiu Som 27 i més
  8. Entrevista a Marta Minguella, de CGT Ensenyament: “Els que parlen d’adoctrinament no demostren mai una anàlisi exhaustiva”
  9. Curs ’Els inicis de la pedagogia llibertària a Catalunya’ al local de CGT Catalunya entre l’1 de febrer i el 7 de març
  10. Curs ’L’economia social i solidària: experiències cooperatives que eduquen’ entre el 7 de febrer i el 21 de març a Lleida

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid