Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Materials de formació
Darrer afegit : 14 de març.

Materials de formació sobre temes diversos, d’interès per a afiliats i afiliades.

Podeu trobar més informació al web

https://formaciocgt.net/

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80
dilluns 12 de març de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Recopilació de documentació d’anàlisi i estudi sobre la Reforma Laboral del 2012. Inclou: Informe per part de la Secretaria de Jurídica de la CGT de Catalunya. Diari editat per la Vaga General del 29M. Comentarios al Real Decreto Ley 3/2012 de 10 de febrero de medidas urgentes para la reforma del mercado laboral (Autor: Carlos Hugo Preciado Domènech). Quadre comparatiu de les (...)
dimarts 28 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
El passat mes de febrer de 2012, va ser aprovat per la via d’urgència, a través del Consell de Ministres, el Reial Decret-Legislatiu 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral. Aquest Reial Decret-Legislatiu, que ja té vigència i aplicació, capgira els fonaments de les relacions laborals i fa canvis en profunditat del que fins ara enteníem com a paràmetres de (...)
dijous 23 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Ja us podeu descarregar la Guía Jurídico Sindical. Manual de interpretación de la normativa laboral para la actuación sindical (Ed.2011) editada per l’Escola Confederal de Formació "Eladio Villanueva" i el Gabinet Jurídic Confederal de la CGT. Una eina bàsica per a la nostra actuació sindical. Us podeu descarregar els diferents capítols (que teniu especificats a continuació) anant a (...)
dimecres 22 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Teniu en documents adjunts diversos materials sobre la reforma laboral recentment aprovada pel govern espanyol del PP. El Reial Decret-Llei 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral, que inclou tota la normativa de la nova reforma laboral. El BOE amb el recull de correccions d’errors que hi havia en el Reial Decret-Llei 3/2012. Un document comparatiu (...)
dimecres 1 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un article d’Àlex Tisminetzky
El Tribunal Suprem espanyol porta anys discutint com ha de ser indemnitzat el treballador que pateix un Accident de Treball o una Malaltia Professional. Semblen preguntes metafísiques, però els magistrats es posen l’interrogant sobre quan val una vida humana d’un assalariat: Quan el dolor d’una vídua? O quants diners valen perdre un braç?. Ara, amb aquesta darrera sentència de la Sala General, la (...)
dilluns 23 de gener de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
L’energia nuclear i la salut Les avaluacions més recents de les emissions radioactives de la catàstrofe de Fukushima indiquen que, fins al mes d’octubre, uns 36 peta becquerels (36.000.000.000.000.000) de radiació han estat abocats, la majoria al mar (aproximadament un 80%) i la resta a terra (un 20%). Es tracta d’un volum de radiació considerable, com que es tracta d’elements de llarga vida, la (...)
dilluns 9 de gener de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Presentació PDF del curs sobre xarxes socials en l’àmbit sindical, llistat d’eines creades per l’equip de Comunicació de CGT Catalunya i recopilació dels perfils de diferents ens de la CGT de Catalunya
Les xarxes socials: el nou repte sindical. CGT Catalunya Presentació PDF del curs sobre xarxes socials en l’àmbit sindical realitzat per la CGT de Catalunya el passat 13 de desembre a Barcelona. Per veure la presentació utilitzada per al curs, aneu a: http://www.slideshare.net/CGTCatalunya/les-xarxes-socials-el-nou-repte-sindical-cgt-catalunya-10455729 Llistat d’eines creades per l’equip de (...)
dijous 5 de gener de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Ampliació de la informació utilitzada durant l’esmentada Conferència.
Una nova Conferència de Delegats i Delegades de la CGT de Catalunya es va celebrar el 15 de desembre al Centre Cívic Fort Pienc de Barcelona. El tema presentat en aquesta ocasió va ser la darrera reforma de la Negociació Col·lectiva. Després de la pertinent presentació de la Secretaria de Formació, el primer ponent Vidal Aragonés ens va delectar amb una lúcida i alhora interessant introducció sobre (...)
divendres 9 de desembre de 2011 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Resum de les dades de novembre de 2011 del Servei públic d’ocupació estatal i de la Seguretat Social.
Els 59.536 nous aturats registrats a les oficines dels serveis públics d’ocupació al novembre situen l’atur registrat a 4.420.462 persones, una xifra mai abans aconseguida en la història d’Espanya. Per la seva banda, el nombre mitjà d’afiliats al Sistema de Seguretat Social va baixar en 111.783 persones durant el mes de novembre. En termes interanuals el nombre d’afiliats al Sistema de Seguretat ha (...)
dilluns 21 de novembre de 2011 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Ampliació de la informació que es va utilitzar per desenvolupar els continguts de la conferència realitzada el 17 de novembre
El passat dijous dia 17 de novembre la CGT de Catalunya va celebrar una de les periòdiques Conferències de delegats/des presentant la penúltima Reforma de les Pensions. L’acte va comptar amb la presència de delegats/des de diversos sectors i territorials, realitzant la presentació el Secretari de Formació Pepe Berlanga, que després de centrar els continguts del tema va presentar als ponents. Àlex (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80
Rànquings 365 últims díes
  1. Catalunya i les anarquistes
  2. Els professors de la Universitat de Barcelona tornaran a fer vaga el 25 d’octubre per reclamar unes millors condicions laborals
  3. Nota de premsa sobre l’XIè Congrés de la CGT de Catalunya que tindrà lloc a Igualada-Òdena del 19 al 21 d’octubre
  4. Els socorristes de les platges de Barcelona presenten denúncia a Inspecció de Treball perquè les cadires de vigilància no garanteixen la salut dels treballadors i la seguretat dels banyistes
  5. 11è Congrés de CGT Catalunya a Igualada-Òdena
  6. Contra l’acomiadament de tres treballadors de TEPSA Barcelona
  7. Full d’afiliació CGT i quotes afiliació any 2018
  8. La privatització de les pensions, l’objectiu declarat de la dreta liberal
  9. Ha sortit el número 204 de la revista Catalunya (Setembre-Octubre 2018)
  10. El 27 d’octubre tindrà lloc el III Debat extraordinari sobre l’educació pública catalana. Segregació(ns)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid