Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Materials de formació
Darrer afegit : 15 de gener de 2016.

Materials de formació sobre temes diversos, d’interès per a afiliats i afiliades.

Podeu trobar més informació al web

https://formaciocgt.net/

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70
dimecres 22 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Teniu en documents adjunts diversos materials sobre la reforma laboral recentment aprovada pel govern espanyol del PP. El Reial Decret-Llei 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral, que inclou tota la normativa de la nova reforma laboral. El BOE amb el recull de correccions d’errors que hi havia en el Reial Decret-Llei 3/2012. Un document comparatiu (...)
dimecres 1 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un article d’Àlex Tisminetzky
El Tribunal Suprem espanyol porta anys discutint com ha de ser indemnitzat el treballador que pateix un Accident de Treball o una Malaltia Professional. Semblen preguntes metafísiques, però els magistrats es posen l’interrogant sobre quan val una vida humana d’un assalariat: Quan el dolor d’una vídua? O quants diners valen perdre un braç?. Ara, amb aquesta darrera sentència de la Sala General, la (...)
dilluns 23 de gener de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
L’energia nuclear i la salut Les avaluacions més recents de les emissions radioactives de la catàstrofe de Fukushima indiquen que, fins al mes d’octubre, uns 36 peta becquerels (36.000.000.000.000.000) de radiació han estat abocats, la majoria al mar (aproximadament un 80%) i la resta a terra (un 20%). Es tracta d’un volum de radiació considerable, com que es tracta d’elements de llarga vida, la (...)
dilluns 9 de gener de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Presentació PDF del curs sobre xarxes socials en l’àmbit sindical, llistat d’eines creades per l’equip de Comunicació de CGT Catalunya i recopilació dels perfils de diferents ens de la CGT de Catalunya
Les xarxes socials: el nou repte sindical. CGT Catalunya Presentació PDF del curs sobre xarxes socials en l’àmbit sindical realitzat per la CGT de Catalunya el passat 13 de desembre a Barcelona. Per veure la presentació utilitzada per al curs, aneu a: http://www.slideshare.net/CGTCatalunya/les-xarxes-socials-el-nou-repte-sindical-cgt-catalunya-10455729 Llistat d’eines creades per l’equip de (...)
dijous 5 de gener de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Ampliació de la informació utilitzada durant l’esmentada Conferència.
Una nova Conferència de Delegats i Delegades de la CGT de Catalunya es va celebrar el 15 de desembre al Centre Cívic Fort Pienc de Barcelona. El tema presentat en aquesta ocasió va ser la darrera reforma de la Negociació Col·lectiva. Després de la pertinent presentació de la Secretaria de Formació, el primer ponent Vidal Aragonés ens va delectar amb una lúcida i alhora interessant introducció sobre (...)
divendres 9 de desembre de 2011 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Resum de les dades de novembre de 2011 del Servei públic d’ocupació estatal i de la Seguretat Social.
Els 59.536 nous aturats registrats a les oficines dels serveis públics d’ocupació al novembre situen l’atur registrat a 4.420.462 persones, una xifra mai abans aconseguida en la història d’Espanya. Per la seva banda, el nombre mitjà d’afiliats al Sistema de Seguretat Social va baixar en 111.783 persones durant el mes de novembre. En termes interanuals el nombre d’afiliats al Sistema de Seguretat ha (...)
dilluns 21 de novembre de 2011 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Ampliació de la informació que es va utilitzar per desenvolupar els continguts de la conferència realitzada el 17 de novembre
El passat dijous dia 17 de novembre la CGT de Catalunya va celebrar una de les periòdiques Conferències de delegats/des presentant la penúltima Reforma de les Pensions. L’acte va comptar amb la presència de delegats/des de diversos sectors i territorials, realitzant la presentació el Secretari de Formació Pepe Berlanga, que després de centrar els continguts del tema va presentar als ponents. Àlex (...)
dimecres 9 de novembre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Resum dades octubre 2011 del servei públic d’ocupació estatal i de la Seguretat Social
El nombre de desocupats registrats a l’octubre a les oficines dels serveis públics d’ocupació ha augmentat en 134.182 persones (un 3,17%) en relació amb el mes anterior, cosa que situa l’atur registrat a la xifra mai abans assolida a l’estat espanyol de 4.360.926 persones. Les dades d’afiliació a la Seguretat Social han estat també clarament negatives. El nombre mitjà d’afiliats al Sistema de (...)
diumenge 30 d'octubre de 2011 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Durant el tercer trimestre del 2011 el nombre d’aturats ha assolit un nou rècord històric: 4.978.300 persones. Tot i que els mesos d’estiu solen ser bons per a l’ocupació, entre juliol i setembre el nombre d’aturats va augmentar en 144.700 persones. De fet, eliminant l’efecte de l’estacionalitat (és a dir, les oscil·lacions que pateixen les contractacions i els acomiadaments en funció del calendari, (...)
dijous 27 d'octubre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En document adjunt, anàlisi de les dades de l’atur del passat mes de setembre a l’Estat espanyol, a partir de les dades del Servei públic d’ocupació i de la Seguretat Social. Les noves 95.817 persones que ingressen a les llistes de l’atur, suposen l’increment d’aturades més alt dels últims 15 anys en un mes de setembre. Un document realitzat pel Gabinet d’Estudis Confederal de la (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid