Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Materials de formació
Darrer afegit : 14 de març.

Materials de formació sobre temes diversos, d’interès per a afiliats i afiliades.

Podeu trobar més informació al web

https://formaciocgt.net/

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80
dimecres 9 de novembre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Resum dades octubre 2011 del servei públic d’ocupació estatal i de la Seguretat Social
El nombre de desocupats registrats a l’octubre a les oficines dels serveis públics d’ocupació ha augmentat en 134.182 persones (un 3,17%) en relació amb el mes anterior, cosa que situa l’atur registrat a la xifra mai abans assolida a l’estat espanyol de 4.360.926 persones. Les dades d’afiliació a la Seguretat Social han estat també clarament negatives. El nombre mitjà d’afiliats al Sistema de (...)
diumenge 30 d'octubre de 2011 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Durant el tercer trimestre del 2011 el nombre d’aturats ha assolit un nou rècord històric: 4.978.300 persones. Tot i que els mesos d’estiu solen ser bons per a l’ocupació, entre juliol i setembre el nombre d’aturats va augmentar en 144.700 persones. De fet, eliminant l’efecte de l’estacionalitat (és a dir, les oscil·lacions que pateixen les contractacions i els acomiadaments en funció del calendari, (...)
dijous 27 d'octubre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En document adjunt, anàlisi de les dades de l’atur del passat mes de setembre a l’Estat espanyol, a partir de les dades del Servei públic d’ocupació i de la Seguretat Social. Les noves 95.817 persones que ingressen a les llistes de l’atur, suposen l’increment d’aturades més alt dels últims 15 anys en un mes de setembre. Un document realitzat pel Gabinet d’Estudis Confederal de la (...)
dijous 29 de setembre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Mòdul de formació sindical Què és la CGT: Organització i funcionament Editat l’any 2010 pel Secretariat Permanent del Comitè Confederal de Catalunya de la CGT a partir del document elaborat per l’equip de formació de la CGT Andalusia 2003. >>> El teniu en document adjunt en format pdf. Traducció del document: CESL Un material bàsic per a militants, afiliats i afiliades de la CGT per tal de conèixer (...)
dimecres 24 d'agost de 2011 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Estudi i anàlisi del Gabinet Jurídic Confederal
L’Enquesta de Població Activa (EPA) relativa al segon trimestre 2011, posada en relació amb el Moviment Laboral corresponent a juliol 2011 del Ministeri de Treball, amb la Enquesta Anual de Costos Laboral corresponent al 2010 i alhora amb els Beneficis Empresarials de les Empreses que cotitzen a l’Ibex 35, ens mostren, d’una banda, el grau de misèria política de l’estructura de poder: UE, FMI, (...)
dijous 18 d'agost de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Us oferim un avançament del que serà el proper informe del Seminari d’Economia Crítica Taifa: Apuntes sobre la economía furtiva del capitalismo. Aquest document, De la crisis de la deuda al ajuste, té 21 pàgines i el següent índex: Una economía endeudada, una herencia que viene de lejos. • Deuda privada. • Deuda pública. • Deuda externa: La balanza por cuenta corriente. El endeudamiento financiero. (...)
dimecres 17 d'agost de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
DESTRUCCIÓ MASSIVA DE LLOCS DE TREBALL I MALVERSACIÓ ESCANDALOSA DE FONS PÚBLICS Per a sanejar-les, per a la iniciativa privada, segons els criteris del capital financer, les Caixes han de ser “fortes” i “rendibles”. Forçant el procés de fusions i SIPs que comporten, entre altres conseqüències no desitjades, el desarrelament dels seus entorns socials i territorials, desaparició de les Obres Socials, (...)
dimarts 2 d'agost de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
un document elaborat per Veterinaris Sense Fronteres sobre la injusta distribució dels fons de la PAC (Política Agraria Comunitaria)
En l’últim Eurobaròmetre –2010- sobre la Política Agrària Comuna (PAC), es preguntava si s’ha de seguir subvencionant a l’agricultura europea. El 83% de la societat europea i el 88% de l’espanyola diu que si. Si la pregunta hagués estat si s’ha de seguir subvencionant a les grans empreses del sector agroalimentari segurament la resposta seriosa distinta. Però aquesta pregunta no es va fer. Recentment, (...)
diumenge 31 de juliol de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Les successives reformes laborals han ampliat la llibertat dels empresaris per a canviar les funcions dels treballadors a l’interior de les empreses
Quan es realitza un contracte de treball, les parts contractants acorden la realització, per part de l’empleat, d’una sèrie de tasques que es corresponen a alguna categoria o grup professional dels establerts en el seu conveni de referència. Els grups professionals (per exemple, administratiu) estan redactats amb una major amplitud que les categories (per exemple, auxiliar administratiu) i (...)
dimarts 5 de juliol de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Breu informe que el professor Steve Thomas va realitzar sobre les vicissituds d’uns de els nous models de reactors nuclears: l’EPR francès
Hi va haver un temps en què es podia debatre sobre energia nuclear sense la opressiva presència de Fukushima. Eren temps de contundència en el discurs i en la mentida, però eren els debats que es desenvolupaven dins dels marges en què el "lobby" nuclear es sentia més a gust: es debatia sobre terminis de construcció, sobre preus, sobre models de substitució, sobre les "noves" generacions de reactors (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80
Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT de Catalunya finalitza el seu XIè Congrés a Òdena
  2. Catalunya i les anarquistes
  3. TransFormem UB convoca el professorat a vaga a la UB i a assemblea interuniversitària el dijous 25 d’octubre
  4. 11è Congrés de CGT Catalunya a Igualada-Òdena
  5. Els socorristes de les platges de Barcelona presenten denúncia a Inspecció de Treball perquè les cadires de vigilància no garanteixen la salut dels treballadors i la seguretat dels banyistes
  6. Acords de Congrés de la CGT de Catalunya
  7. Els professors de la Universitat de Barcelona tornaran a fer vaga el 25 d’octubre per reclamar unes millors condicions laborals
  8. Full d’afiliació CGT i quotes afiliació any 2018
  9. Nota de premsa sobre l’XIè Congrés de la CGT de Catalunya que tindrà lloc a Igualada-Òdena del 19 al 21 d’octubre
  10. El 27 d’octubre tindrà lloc el III Debat extraordinari sobre l’educació pública catalana. Segregació(ns)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid