Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Materials de formació
Darrer afegit : 15 de gener de 2016.

Materials de formació sobre temes diversos, d’interès per a afiliats i afiliades.

Podeu trobar més informació al web

https://formaciocgt.net/

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70
dimarts 17 de maig de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
L’anomenada Llei Sinde ha despertat l’oposició de diversos col.lectius de ciutadans tant per la forma en què es va promoure, al marge de la ciutadania, com pel fet que no respon als objectius que diu promoure, la suposada protecció de creadors; com per les pressions externes de les indústries que en definitiva han acabat per imposar-la. L’oposició a la nova legislació ha estat tan contundent i (...)
diumenge 15 de maig de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En documents adjunts hi teniu: * Informe amb les dades del moviment laboral registrat i l’afiliació a la Seguretat Social durant abril 2011, elaborat pel Gabinet d’Estudis Confederal (P. Meseguer). Demandants d’ocupació, atur registrat, contractes, prestacions per atur i afiliació a la Seguretat Social. Dades dels registres del Servei Públic d’Ocupació Estatal i de la Tresoreria General de la (...)
diumenge 8 de maig de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En document adjunt hi teniu l’informe sobre l’Enquesta de Població Activa (EPA), corresponent al primer trimestre de 2011 per al conjunt de l’Estat espanyol, elaborat pels companys Pablo Meseguer i Desiderio Martín, del Gabinet d’Estudis Confederal. L’augment de 213.500 aturats registrat per l’Enquesta de Població Activa del primer trimestre de 2011 situa el nombre d’aturats en 4.910.200, una xifra (...)
dissabte 30 d'abril de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Amb aquest informe, analitzem l’accidentabilitat i les malalties professionals a l’estat espanyol el 2010 i esperem que ens serveixi per a la nostra intervenció sindical i social diària, constant en la defensa de la SALUT laboral, social i mediambiental. Les dades referides a Espanya utilitzades en aquest informe provenen de l’Estadística d’accidents de treball i malalties professionals, del (...)
dilluns 14 de febrer de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
El llibret de 46 pàgines el podeu descarregar en el document adjunt, que es divideix en la introducció, la primera part, dedicada a explicar la realitat del ferrocarril a l’Estat espanyol, i la segona part, dedicada explicar quin model de ferrocarril volem. En el SFF-CGT hem mantingut durant anys un projecte de defensa del ferrocarril que ha tractat de transcendir els aspectes purament (...)
diumenge 13 de febrer de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En document adjunt us podeu descarregar una guia per a l’autodefensa davant les mútues laborals, un document breu, senzill i esquemàtic de 7 pàgines, editat per la CGT de Castella-Lleó. Les Mútues Laborals es van crear inicialment com entitats gestores de les prestacions per accidents de treball i malalties professionals, havent de prestar una sèrie de serveis en canvi de quedar-se amb un (...)
dijous 3 de febrer de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En format power point, odp i pdf, el Gabinet d’Estudis Confederal de la CGT ha actualitzat aquesta presentació en 30 diapositives, en les quals es resumeix el model públic de pensions, els atacs rebuts per governs i capital, i les conseqüències de la nova Reforma de les Pensions, pactada amb CCOO-UGT i patronal a esquenes de la societat i dels treballadors. Es tracta de l’actualització del (...)
dimarts 25 de gener de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En format power point, odp i pdf, el Gabinet d’Estudis Confederal de la CGT ha realitzat una presentació de 22 diapositives, en les quals es resumeix el model públic de pensions, els atacs rebuts per governs i el Capital, i les conseqüències de la nova Reforma de les Pensions. Així mateix en pdf està el text del document en el qual està basada la presentació. A continuació en documents adjunts hi (...)
dimarts 18 de gener de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Us passem els enllaços a dos resums en Power Point dels efectes i de les conseqüències de la reforma de les pensions, material que us pot ser útil a nivell formatiu - informatiu: https://docs.google.com/present/edit?id=0AYH3mgip4iqxZGcybm12ODVfNjlnZHg5cXJkag&hl=en https://docs.google.com/present/edit?id=0AYH3mgip4iqxZGcybm12ODVfNDdnY3Z0OWRmZA&hl=en JA N’HI HA PROU. VAGA GENERAL, EL 27 (...)
dilluns 17 de gener de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
El material permet donar a conèixer quina és l’estratègia que s’està fent servir per enfonsar el sistema públic de pensions
Davant la projectada reforma-retallada de les pensiones que vol portar a terme el govern espanyol, la CGT de Catalunya ha editat un interessant document de 16 pàgines titulat "El sistema de la Seguretat Social i la seva reforma. Preguntes amb resposta", d’utilitat per conèixer millor el tema i enfortir les nostres argumentacions contra la retallada de les pensions. 19 preguntes amb resposta per (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70
Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid