Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Materials de formació
Darrer afegit : 14 de març.

Materials de formació sobre temes diversos, d’interès per a afiliats i afiliades.

Podeu trobar més informació al web

https://formaciocgt.net/

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80
divendres 1 de juliol de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Informe especial de l’Observatori Crític dels Mitjans que recull dotze reportatges de dotze temes de gran importància succeïts el 2010 arreu dels Països Catalans i que cap gran mitjà va recollir en profunditat. Una eina útil per als periodistes interessats en aprofundir o donar continuïtat a aquestes temàtiques i per a la ciutadania amb inquietuds més enllà del que hi surt als grans titulars. Els (...)
divendres 1 de juliol de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Informe de juny 2011 sobre l’Enquesta d’Estructura Salarial de l’INE/2009
L’enquesta de l’INE sobre l’estructura Salarial 2009, confirma l’evident de la relació salarial: que el preu dels salaris de qui dirigeixen i organitzen les empreses, directius i executius suposa el 180,5% dels salaris mitjans en la resta dels grups professionals. La denominada “Bretxa Salarial” o el repartiment desigual del “pastís” o de la riquesa social, s’observa molt bé en la variable de tipus (...)
dilluns 6 de juny de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Indigneu-vos Stéphane Hessel crida a la insurgència pacífica al seu llibre "Indigneu-vos!" i s’ha convertit en tot un fenomen literari a França i a tot el món gràcies a "Indigneu-vos!". Es tracta d’un petit escrit, d’unes 30 pàgines, on Hessel fa una crida a la insurrecció pacífica. Es dirigeix sobretot als joves. Els demana que s’indignin davant les desigualtats que imperen en la societat actual i (...)
dimarts 17 de maig de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
L’anomenada Llei Sinde ha despertat l’oposició de diversos col.lectius de ciutadans tant per la forma en què es va promoure, al marge de la ciutadania, com pel fet que no respon als objectius que diu promoure, la suposada protecció de creadors; com per les pressions externes de les indústries que en definitiva han acabat per imposar-la. L’oposició a la nova legislació ha estat tan contundent i (...)
diumenge 15 de maig de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En documents adjunts hi teniu: * Informe amb les dades del moviment laboral registrat i l’afiliació a la Seguretat Social durant abril 2011, elaborat pel Gabinet d’Estudis Confederal (P. Meseguer). Demandants d’ocupació, atur registrat, contractes, prestacions per atur i afiliació a la Seguretat Social. Dades dels registres del Servei Públic d’Ocupació Estatal i de la Tresoreria General de la (...)
diumenge 8 de maig de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En document adjunt hi teniu l’informe sobre l’Enquesta de Població Activa (EPA), corresponent al primer trimestre de 2011 per al conjunt de l’Estat espanyol, elaborat pels companys Pablo Meseguer i Desiderio Martín, del Gabinet d’Estudis Confederal. L’augment de 213.500 aturats registrat per l’Enquesta de Població Activa del primer trimestre de 2011 situa el nombre d’aturats en 4.910.200, una xifra (...)
dissabte 30 d'abril de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Amb aquest informe, analitzem l’accidentabilitat i les malalties professionals a l’estat espanyol el 2010 i esperem que ens serveixi per a la nostra intervenció sindical i social diària, constant en la defensa de la SALUT laboral, social i mediambiental. Les dades referides a Espanya utilitzades en aquest informe provenen de l’Estadística d’accidents de treball i malalties professionals, del (...)
dilluns 14 de febrer de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
El llibret de 46 pàgines el podeu descarregar en el document adjunt, que es divideix en la introducció, la primera part, dedicada a explicar la realitat del ferrocarril a l’Estat espanyol, i la segona part, dedicada explicar quin model de ferrocarril volem. En el SFF-CGT hem mantingut durant anys un projecte de defensa del ferrocarril que ha tractat de transcendir els aspectes purament (...)
diumenge 13 de febrer de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En document adjunt us podeu descarregar una guia per a l’autodefensa davant les mútues laborals, un document breu, senzill i esquemàtic de 7 pàgines, editat per la CGT de Castella-Lleó. Les Mútues Laborals es van crear inicialment com entitats gestores de les prestacions per accidents de treball i malalties professionals, havent de prestar una sèrie de serveis en canvi de quedar-se amb un (...)
dijous 3 de febrer de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En format power point, odp i pdf, el Gabinet d’Estudis Confederal de la CGT ha actualitzat aquesta presentació en 30 diapositives, en les quals es resumeix el model públic de pensions, els atacs rebuts per governs i capital, i les conseqüències de la nova Reforma de les Pensions, pactada amb CCOO-UGT i patronal a esquenes de la societat i dels treballadors. Es tracta de l’actualització del (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80
Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT de Catalunya finalitza el seu XIè Congrés a Òdena
  2. Catalunya i les anarquistes
  3. TransFormem UB convoca el professorat a vaga a la UB i a assemblea interuniversitària el dijous 25 d’octubre
  4. 11è Congrés de CGT Catalunya a Igualada-Òdena
  5. Els socorristes de les platges de Barcelona presenten denúncia a Inspecció de Treball perquè les cadires de vigilància no garanteixen la salut dels treballadors i la seguretat dels banyistes
  6. Acords de Congrés de la CGT de Catalunya
  7. Els professors de la Universitat de Barcelona tornaran a fer vaga el 25 d’octubre per reclamar unes millors condicions laborals
  8. Full d’afiliació CGT i quotes afiliació any 2018
  9. Nota de premsa sobre l’XIè Congrés de la CGT de Catalunya que tindrà lloc a Igualada-Òdena del 19 al 21 d’octubre
  10. El 27 d’octubre tindrà lloc el III Debat extraordinari sobre l’educació pública catalana. Segregació(ns)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid