Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Materials de formació
Darrer afegit : 15 de gener de 2016.

Materials de formació sobre temes diversos, d’interès per a afiliats i afiliades.

Podeu trobar més informació al web

https://formaciocgt.net/

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70
dijous 13 de gener de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Una iniciativa conjunta del Catalunya, L’Accent i la Directa, que teniu aquí en document adjunt
>>> Periòdic "Ja n’hi ha prou". sobre la retallada de les pensions i el que s’hi amaga darrere, 8 pàgines en format periòdic de distribució gratuïta, és un molt bon material de campanya, un bon treball d’informació i denúncia per a ser repartit i llegit. Les pensions, amenaçades pel govern Després de la reforma laboral, ara volen passar les tisores per les pensions i amenacen amb una privatització de (...)
dijous 30 de desembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
100 años de Anarcosindicalismo. La Idea, ayer y hoy Llibret en castellà coordinat per Rojo y Negro i la Fundació Salvador Seguí, que recopila els articles i il·lustracions que han anat publicant-se en "La pàgina del centenari" en el periòdic confederal Rojo y Negro durant 2010. Presentació per Mª Angels Rodríguez La paraula, les paraules que han anat configurant durant aquests últims cent anys (...)
dilluns 15 de novembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
A més, l’article de Vicenç Navarro "Les pensions, inviables?"
¿ESTÁN EN PELIGRO LAS PENSIONES PÚBLICAS? Un document editat per ATTAC i escrit per Vicenç Navarro, Juan Torres López i Alberto Garzón Espinosa a qui interessa que les pensions siguin privades? tenen raó els qui diuen que són inviables? què convé fer per a garantir el seu futur? ESTAN EN PERILL LES PENSIONS PÚBLIQUES? LES PREGUNTES QUE TOTS ENS FEM LES RESPOSTES QUE SEMPRE ENS OCULTEN >>> El (...)
diumenge 5 de setembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
El dret a prestacions i les seves diverses modalitats
Si estàs cobrant la prestació d’atur contributiva i trobes treball per compte aliè a temps complet, poden passar les següents coses: Que el nou treball duri menys de 360 dies (un any). Al tornar a estar en situació d’atur, pots tornar a cobrar el que quedi de la prestació que vas deixar de cobrar per a treballar. Que el nou treball duri més de 360 dies. Al tornar a estar en situació d’atur pots (...)
dimarts 17 d'agost de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
"Com realitzar una Acció Directa Noviolenta (l’ADN), i no sucumbir en l’intent" "Taller per a treballar la por" "El Pla d’Acció del Moviment (MAP): Una eina per analitzar l’avenç del vostre moviment" Tres guies i unitats didàctiques per a tallers, elaborades i/o editades pel Grup Antimilitarista de Carabanchel i l’Assemblea Antimilitarista de Madrid, tremendament útils davant de l’evident evolució (...)
diumenge 25 de juliol de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Anàlisi elaborat pel Gabinet Jurídic Confederal
L’anomenat Reial-Decret Llei 10/2010 de 16 de juny de mesures urgents per a la reforma del mercat de treball, té poc d’urgent i “conjuntural” i molt de paquet de mesures estructurals que busquen la reducció de costos per l’empresariat, retallant drets adquirits per les lluites obreres en l’últim segle. Tot esperant que, en la seva tramitació com projecte de llei, els grups parlamentaris poguessin (...)
dissabte 24 de juliol de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Seguint amb la difusió de materials d’utilitat per a l’acció sindical dels delegats i delegades de CGT, facilitem un document sobre negociació col·lectiva editat pel Sindicat Federal de Telefònica de la CGT, un material útil per a ser utilitzat de cara als processos de negociació col·lectiva en que ens veiem implicats i per a cursos de formació sindical. >>> Adjuntem el document sobre negociació (...)
dimarts 20 de juliol de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Aquesta Guia de Salut Laboral pretén donar una sèrie de consells i orientar als/les treballadors/es, de forma senzilla i bàsica, com afrontar qualsevol situació davant la mútua d’accidents, mitjançant la resposta de les qüestions més comunes amb que ens trobem al dia a dia. Fins al 1994, el seguiment i finalització (alta) de les Incapacitats Temporals (IT) per contingències comunes, es a dir, de les (...)
dijous 15 de juliol de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Us facilitem en documents adjunts uns materials formatius d’utilitat en el treball sindical a les empreses que porten a terme els comitès d’empresa i delegats de personal. En concret, teniu en documents adjunts: El document editat per la CGT de Valladolid "COMPETENCIAS (DERECHOS) DE INFORMACIÓN, CONSULTA Y NEGOCIACIÓN DE LA REPRESENTACIÓN DE LOS TRABAJADORES (una herramienta para nuestra Acción (...)
dilluns 5 de juliol de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
En arxius adjunts us facilitem un seguit de documents d’utilitat relacionats amb la Reforma Laboral 2010, aprovada pel Consell de Ministres el passat 16 de juny, publicada en el BOE el 17 de juny, i amb correcció d’errors en el BOE del 18/06/2010. Va entrar totalment en vigor el dia 19/06/2010. Els documents adjunts són els següents: RDL 10-2010, de Reforma Laboral 2010 Anàlisi del RDL de (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.0.7 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid