Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Materials de formació
Darrer afegit : 16 de desembre de 2018.

Materials de formació sobre temes diversos, d’interès per a afiliats i afiliades.

Podeu trobar més informació al web

https://formaciocgt.net/

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80
diumenge 13 de febrer de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En document adjunt us podeu descarregar una guia per a l’autodefensa davant les mútues laborals, un document breu, senzill i esquemàtic de 7 pàgines, editat per la CGT de Castella-Lleó. Les Mútues Laborals es van crear inicialment com entitats gestores de les prestacions per accidents de treball i malalties professionals, havent de prestar una sèrie de serveis en canvi de quedar-se amb un (...)
dijous 3 de febrer de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En format power point, odp i pdf, el Gabinet d’Estudis Confederal de la CGT ha actualitzat aquesta presentació en 30 diapositives, en les quals es resumeix el model públic de pensions, els atacs rebuts per governs i capital, i les conseqüències de la nova Reforma de les Pensions, pactada amb CCOO-UGT i patronal a esquenes de la societat i dels treballadors. Es tracta de l’actualització del (...)
dimarts 25 de gener de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En format power point, odp i pdf, el Gabinet d’Estudis Confederal de la CGT ha realitzat una presentació de 22 diapositives, en les quals es resumeix el model públic de pensions, els atacs rebuts per governs i el Capital, i les conseqüències de la nova Reforma de les Pensions. Així mateix en pdf està el text del document en el qual està basada la presentació. A continuació en documents adjunts hi (...)
dimarts 18 de gener de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Us passem els enllaços a dos resums en Power Point dels efectes i de les conseqüències de la reforma de les pensions, material que us pot ser útil a nivell formatiu - informatiu: https://docs.google.com/present/edit?id=0AYH3mgip4iqxZGcybm12ODVfNjlnZHg5cXJkag&hl=en https://docs.google.com/present/edit?id=0AYH3mgip4iqxZGcybm12ODVfNDdnY3Z0OWRmZA&hl=en JA N’HI HA PROU. VAGA GENERAL, EL 27 (...)
dilluns 17 de gener de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
El material permet donar a conèixer quina és l’estratègia que s’està fent servir per enfonsar el sistema públic de pensions
Davant la projectada reforma-retallada de les pensiones que vol portar a terme el govern espanyol, la CGT de Catalunya ha editat un interessant document de 16 pàgines titulat "El sistema de la Seguretat Social i la seva reforma. Preguntes amb resposta", d’utilitat per conèixer millor el tema i enfortir les nostres argumentacions contra la retallada de les pensions. 19 preguntes amb resposta per (...)
dijous 13 de gener de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Una iniciativa conjunta del Catalunya, L’Accent i la Directa, que teniu aquí en document adjunt
>>> Periòdic "Ja n’hi ha prou". sobre la retallada de les pensions i el que s’hi amaga darrere, 8 pàgines en format periòdic de distribució gratuïta, és un molt bon material de campanya, un bon treball d’informació i denúncia per a ser repartit i llegit. Les pensions, amenaçades pel govern Després de la reforma laboral, ara volen passar les tisores per les pensions i amenacen amb una privatització de la (...)
dijous 30 de desembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
100 años de Anarcosindicalismo. La Idea, ayer y hoy Llibret en castellà coordinat per Rojo y Negro i la Fundació Salvador Seguí, que recopila els articles i il·lustracions que han anat publicant-se en "La pàgina del centenari" en el periòdic confederal Rojo y Negro durant 2010. Presentació per Mª Angels Rodríguez La paraula, les paraules que han anat configurant durant aquests últims cent anys (...)
dilluns 15 de novembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
A més, l’article de Vicenç Navarro "Les pensions, inviables?"
¿ESTÁN EN PELIGRO LAS PENSIONES PÚBLICAS? Un document editat per ATTAC i escrit per Vicenç Navarro, Juan Torres López i Alberto Garzón Espinosa a qui interessa que les pensions siguin privades? tenen raó els qui diuen que són inviables? què convé fer per a garantir el seu futur? ESTAN EN PERILL LES PENSIONS PÚBLIQUES? LES PREGUNTES QUE TOTS ENS FEM LES RESPOSTES QUE SEMPRE ENS OCULTEN >>> El (...)
diumenge 5 de setembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
El dret a prestacions i les seves diverses modalitats
Si estàs cobrant la prestació d’atur contributiva i trobes treball per compte aliè a temps complet, poden passar les següents coses: Que el nou treball duri menys de 360 dies (un any). Al tornar a estar en situació d’atur, pots tornar a cobrar el que quedi de la prestació que vas deixar de cobrar per a treballar. Que el nou treball duri més de 360 dies. Al tornar a estar en situació d’atur pots (...)
dimarts 17 d'agost de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
"Com realitzar una Acció Directa Noviolenta (l’ADN), i no sucumbir en l’intent" "Taller per a treballar la por" "El Pla d’Acció del Moviment (MAP): Una eina per analitzar l’avenç del vostre moviment" Tres guies i unitats didàctiques per a tallers, elaborades i/o editades pel Grup Antimilitarista de Carabanchel i l’Assemblea Antimilitarista de Madrid, tremendament útils davant de l’evident evolució (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80
Rànquings 365 últims díes
  1. El toc de queda és una mesura absurda, inefectiva i autoritària
  2. Noves diligències pel cas de l’accident d’IQOXE indiquen que l’empresa hauria estat funcionant sense cap Pla d’Autoprotecció homologat des de l’inici de la seva activitat
  3. Un cop presentat l’ERTO...retornen l’exagerat volum de trucades als canals comercials telefònics del RACC
  4. BALAÑÁ acomiada il·legalment al personal de tots els seus teatres
  5. Valoració d’urgència davant l’anunci del president del govern espanyol d’aturada de les activitats econòmiques no essencials
  6. Exigim la paralització de les oposicions de TEEI i que les fagin fixes
  7. Formulari d’afiliació (beta)
  8. IKEA Valls ’recompensa’ als treballadors durant la pandèmia amb un article 41
  9. Quotes afiliació any 2020
  10. La CGT denuncia un cas de semiesclavatge laboral en una empresa de Valls

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid