Dijous 19, trenquem la falsa normalitat

Manifest de la Plataforma unitària contra la repressió i pels drets i les llibertats

Dijous 19 Jornada mobilitzacions que trenquin amb la falsa normalitat a les 7 del matí i a la tarda concentracions davant les subdelegacions del govern a les 18h.

La Plataforma unitària contra la repressió i pels drets i les llibertats, conformada pels principals sindicats alternatius que van convocar la vaga general del dia 3 d’octubre, moviments socials, organitzacions polítiques, i diversos CDRs.

Avui reunides al col·lectiu Ronda constatem que l’ofensiva repressiva de l’Estat espanyol té com objectiu no només avortar la lliure determinació de Catalunya, sinó retallar drets i llibertats conquerides mitjançant anys de lluita.

De fet l’Estat i les patronals estan atacant el dret de vaga, portant als jutjats diverses convocatòries de vaga general. Obstacle que es suma tant a la limitació dels motius per fer vaga com al termini de 10 dies naturals, per poder convocar una vaga general legalment.

La situació amb dos companys empresonats per motius polítics, l’ultimàtum del govern de l’Estat espanyol per aplicar l’article 155 ens fa cridar a una jornada de mobilitzacions el dijous 19 d’octubre. Mobilitzacions que trenquin amb la falsa normalitat a les 7 del matí i a la tarda concentracions davant les subdelegacions del govern a les 18h.

Barcelona
17 d’octubre del 2017

Esta entrada fue publicada en Educació, Política, Sindical, Social, Universitats. Guarda el enlace permanente.