Manifestació el 10 de juny a Barcelona: Deixeu l’educació en pau!, Volem #EducarEnLlibertat

DIUMENGE 10 de juny: Manifestació Deixeu l’educació en pau!, Volem #EducarEnLlibertat, Barcelona.12h Plaça Universitat (fins al Passeig Lluis Companys); davant la campanya judicial i mediàtica contra els i les docents de diferents centres educatius de Catalunya, els intents de criminalització del professorat i la instrumentalització i us partidista de l’activitat educativa.

Manifest unitari

Davant la campanya judicial i mediàtica contra els i les docents de diferents centres educatius de Catalunya, els intents de criminalització del professorat així com la instrumentalització i us partidista de l’activitat educativa, les entitats i organitzacions que formem part del MUCE* manifestem:

1. El nostre recolzament a totes les persones docents afectades, les de St. Andreu de la Barca i de la Seu d’Urgell que són als jutjats, i els 500 docents i altres professionals de l’educació amenaçades pel Delegat del Govern espanyol, Enric Millo, als quals volem trametre un missatge d’escalfor i ànim per no defallir.

2. Denunciem la instrumentalització política i ús partidista del cas, a més, posant en risc la preservació de la convivència i la cohesió, perquè contribueix a tensionar la situació dins de la mateixa comunitat educativa i dificulta que el centre pugui recuperar la normalitat.

3. Denunciem la instrumentalització mediàtica de la situació.

4. No a la judicialització de l’educació: reivindiquem la necessària resolució positiva dels conflictes.

5. Volem centrar-nos en els problemes reals de l’educació

6. Crida a donar una resposta unitària, àmplia i transversal

Demanem a tota la comunitat educativa que se sumi a aquest suport i a les mobilitzacions que anem convocant.

CGT Ensenyament

Esta entrada fue publicada en CGT, Educació, Política, Social. Guarda el enlace permanente.