EPIF, Guanyem el 4t any! Dimarts 25F 9.00h al TSJC

EPIF 20feb2020 cartellDes de fa mesos el col·lectiu Doctorandes en Lluita i la CGT hem emplaçat reiteradament a les diferents universitats catalanes a l’aplicació de l’Estatut del Personal Investigador en Formació (EPIF) vigent des del 16 de març del 2019. Per aquest motiu, la CGT va presentar un conflicte col·lectiu al TSJC contra les universitats catalanes i el Govern de la Generalitat per incompliment de l’EPIF.

Les universitats i el Govern són perfectament conscients de l’obligació de la pròrroga del quart any dels contractes. Així mateix, són plenament coneixedors que el seu incompliment deixa treballant sense contractes a centenars d’investigadors a Catalunya, investigadors que es troben en la fase més rellevant de la seva carrera i, generalment, duent a terme recerca d’alt impacte científic i social. Considerem que els endarreriments en aplicar la normativa responen a una voluntat immoral i irresponsable d’escatimar recursos econòmics a cost de malmetre la qualitat de vida, ja de per si precària, dels joves investigadors i investigadores.

Davant l’inoperància, l’obstruccionisme i el xantatge de administricions i intermediaris, les investigadores predoctorals de Catalunya ens plantem.

A la UOC ens trobem la mateixa situació. Per això, les Doctorandxs UOC, junt al Col·lectiu de Doctorandes en Lluita de totes les universitats catalanes, també continuem la lluita i mobilització per guanyar el 4t any de contracte!!

El 25 de febrer a les 9.00h ens veiem al TSJC!

Guanyem el 4t any!

docs-en-lluita-logoDoctorandxs en Lluita UOC
@docslluitauoc
docsuoc@gmail.com

 


CGT UOCSecció Sindical CGT UOC
http://cgtcatalunya.cat/uoc/
@CgtUoc
cgtuoc@gmail.com

 

Esta entrada fue publicada en CGT, Educació, Normativa laboral, Política, Sindical, Social, Universitats, UOC. Guarda el enlace permanente.