Vacances 2017: comunicat dels Delegats d’Oberta

Companys, companyes,

Aquest matí s’ha recordat que encara falten companys/es que encara no han demanat les seves vacances d’estiu, o sigui, principalment les setmanes del juliol i agost. En aquest sentit, recordem que el Conveni FUOC recomana fer-les preferentment entre aquest dos mesos.

Segons s’ha comunicat aquest matí, s’hauria de definir ara també les vacances del total de l’any, punt que ha cridat l’atenció dels representants dels treballadors/es. Després de parlar-ne amb l’empresa, s’ha arribat a la necessitat sí de definir ara les vacances d’estiu, tal com estava demanat en temps suficient per part de l’empresa, amb data límit el divendres 2 de juny. És per això que es demana a les persones que encara no s’han pronunciat en relació a les seves vacances d’estiu, que ho facin amb data límit aquest proper divendres 9 de juny. En cas contrari, l’empresa definirà aquestes vacances d’acord a les seves necessitats d’organització del treball.

En relació a la resta de dies de vacances, es deixa per a un segon període de peticions: s’han de fer amb data límit el divendres 29 de setembre. Per la seva banda, l’empresa validarà vacances la primera setmana d’octubre (del 2 al 6 d’octubre). Com que hi ha companys/es que ja han demanat les vacances de desembre, per exemple, la aprovació de les mateixes has farà després d’aquest període de peticions, quan l’empresa tingui la visió global de les necessitats dels equips.

Qualsevol dubte, parleu amb nosaltres.

Salutacions

Delegats de treballadors d’Oberta

Esta entrada fue publicada en Normativa laboral, Oberta, Sindical. Guarda el enlace permanente.