Accés a l’Espai de gestions personals

espai-personal-uocCompanys, companyes,

ja podem accedir a l’espai de gestions personals de la Intrauoc, per a gestionar les nostres nómines, salari brut anual, calendari, sol·licitud de vacances, permisos, e-treball, pla de compensació flexible, assegurances, etc.

Des del Campus UOC, accediu a la Intrauoc i busqueu el mòdul Gestions personals i de l’equip propi. El primer ítem és Accés a l’Espai de gestions personals, que us portarà a l’eina seguent: https://gestions-personals.uoc.edu/endaliaweb/homepage.aspx

Alguns detalls

La navegació resulta una mica confusa: al menú lateral esquerre, hi ha una icona amb tres línies que dóna accés als ítems seguents:

  • Organització: les nostres dades personals, cv, directori de persones, enllaç a informació sobre el Conveni FUOC.
  • Vacances i permisos: per a la UOC, Oberta és com un «Àrea», les vacances demanades individualmente seran visibles per tothom a Oberta. Des d’aqui podrem gestionar les nostres vacances i permisos. També hi trobareu info sobre com sol·licitar-les i com comunicar malalties i accidents.
  • Sol·licituds: des d’aqui podem gestionar les sol·licituds fiscals, també d’excedència, variació de jornada, etc i la sol·licitud d’e-treball. També hi ha un enllaç a la info sobre e-treball.
  • Compensació i retribució: les nostres nòmines, salari brut anual, el Pla de Compensació Flexible, enllaços a altres informacions relevants.

Les nòmines només són les corresponents a l’any 2016, falten totes les anteriors. Així mateix, falta la nòmina corresponent a la paga extra de juny 2016.

Carlos Lavatelli
delegat CGT

Esta entrada fue publicada en Normativa laboral, Oberta. Guarda el enlace permanente.