Comunicació oficial del canvi d’empresa

logo CGTEl passat dimecres d’aquesta setmana els delegats de Oberta vam tenir una reunió amb l’Àrea de Persones UOC, on se’ns va comunicar oficialment el que s’havia dit en la reunió del dilluns 19 de juny als delegats, i el que es va repetir el dimarts 20 de juny al conjunt de treballadors de Oberta i alguna altra àrea UOC. El document oficial recull les línies generals d’aquest canvi d’empreses i com ens afecta com a treballadors i treballadores de Oberta UOC Publishing SL., encara que té alguna petita falencia. Es parla que passarem a formar part de la plantilla de la FUOC, excepte els treballadors de l’Editorial UOC que continuaran com Oberta Publishing SL. No obstant això, hi ha casos no contemplats, com aquell@s que passin a l’empresa de nova creació UOC Corporate, o algun cas que ja va passar a EducaciOnline, ambdues empreses del Grup UOC.

Tot i que s’assenyala que es respectaran els nostres drets com treballadors/es, especialment pel que fa a categoria, antiguitat, salari i funcions, encara hi ha un aspecte important que aquesta representació de treballadors del sindicat CGT va insistir a assenyalar com absent en aquest document, i això és el compromís verbal donat per l’empresa que es respectaran absolutament tots els llocs de treball fixos de plantilla, això és, que no hi haurà cap acomiadament de personal de contracte indefinit en aquest procés de canvi d’empresa i absorció de la majoria de treballadors de Oberta. Per part de l’empresa, se’ns va tornar a repetir que així serà, així que prenem la paraula.

Després de la comunicació oficial als delegats de Oberta, probablement la propera setmana se us lliurarà el document de comunicació individual a cada treballador i treballadora, per a això sereu citats al Àrea de Personis UOC. Se us demanarà la signatura d’haver rebut aquesta comunicació.

Aquest procés d’integració a la UOC segueix el seu curs, del qual continuarem informant. Recordeu que davant qualsevol dubte, esdeveniment no previst, dubtes sobre les noves funcions, etc, sigui ara o després dels canvis de localització, sempre podeu acudir als vostres representants delegats.

Salut i bon cap de setmana

Carlos Lavatelli
CGT UOC

Esta entrada fue publicada en Oberta, UOC. Guarda el enlace permanente.