Dos nous acomiadaments a Oberta UOC Publishing

rubik_trencatCompanys, companyes,

aquest dilluns 1 de desembre van ser acomiadats dos dels nostres companys, amb l’argumentació de part de l’empresa del balanç de comptes negatiu i la sostenibilitat d’Oberta UOC Publishing.

Aixó és la constatació de la pràctica “innovativa” de la empresa: seguiment del model d’empresa de l’Editorial UOC basat en la precarització laboral, amb la externalització de la major part de la feina per tal de minimitzar costos, reduir la plantilla amb contractes a temps indefinits canviant-los per contractes precaris (obres i serveis), i la contractació d’empreses externes. Dels 11 nou contractes laborals que s’han fet als darrers mesos, la majoria són de base precària.

Per a nosaltres, com treballadors/es de Oberta UOC Publishing, dins del Grup FUOC, tot aixó és una constatació de la activitat econòmica incierta de l’empresa, una demostració de la valoració que l’empresa té de nosaltres i un motiu per a organitzar-se per la defensa dels nostres drets com treballadors/es, perqué aquest procés no ha terminat.

Als companys i companyes amb contractes per obres i serveis, així també com als companys d’empreses externes, que la nostra voluntat com treballadors no pot ser altre que s’incorporin a la nostra empresa de manera definitiva.

Als nostres companys acomiadats, dir-vos que si feu reclamació, la fareu en la defensa dels vostres drets individuals, peró també en defensa dels drets colectius de tots i en aixó tornem a dir que teniu tot el nostre suport.

Carlos Lavatelli
delegat CGT

Esta entrada fue publicada en Oberta. Guarda el enlace permanente.