Vaga General del dimecres 14 de novembre 2012

Vaga General 14NEl 14 de novembre de 2012, la Confederació General del Treball (CGT) juntament amb altres organitzacions, convoca Vaga General de 24 hores de durada en tot l’estat espanyol perquè el Govern, amb la seva política de retallades i reformes, ens està portant a una autèntica situació d’emergència social, perquè està aplicant una política econòmica, neoliberal i antisocial que està al servei dels mercats financers i dels especuladors, al servei d’una Unió Europea governada per la banca alemanya, el Banc Central Europeu i el Fons Monetari Internacional. En definitiva, una Vaga General perquè volem un nou model social que no afavoreixi a una minoria de privilegiats ni exploti a la majoria de la població; volem un nou model social basat en el repartiment del treball i de la riquesa, la llibertat i la justícia social.

A la nostra realitat laboral dins d’Eureca Media (i ara més que abans, per extensió, de la UOC) els efectes de la crisi ens afecten més i més cada dia, i d’això tots i totes en som conscients. Els canvis institucionals i empresarials de què se’ns va informar darrerament són conseqüència de les polítiques de retallades i ajustament, i ara ens afecten directament. Les retallades de la Generalitat no ens són alienes i és en aquest sentit que l’àmbit de decisions que ens afecten està per sobre, no només de la direcció d’Eureca, sinó també de la mateixa FUOC.

Als que fem Vaga General tampoc ens sobra els diners, peró ho fem perquè no ens resignem a la pèrdua de drets laborals i socials de tota mena; no ens resignem a què es treguin diners de la sanitat i de l’educació públiques per a rescatar a la banca privada, ni ens resignem a que l’habitatge sigui una article de luxe propietat dels bancs i a pagar de per vida. Aquestes reformes estan desestructurant la societat, no només l’àmbit laboral, i posen en perill el pervindre de les generacions futures.

Per aquestes i més raons us cridem a afegir-vos a la Vaga General del dimecres 14N.

Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.