Per l'Ocupació en Serveis a bord Renfe i Logística! 2.000 llocs de treball en perill - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Per l’Ocupació en Serveis a bord Renfe i Logística! 2.000 llocs de treball en perill
CGT convoca concentració en estació de Sants 19 de juny 2020 a les 10.00 hores.
dimecres 17 de juny de 2020 / Acció Sindical / Visites: 178
Menéame

Des de l’anunci del Pla de desescalada i més concretament en els aspectes que es vinculen al transport ferroviari, solament estem escoltant, que en la volta a la “normalitat” es prendran una sèrie de mesures tendents a l’augment de l’ocupació als trens de fins al 100%. No obstant això, en aquesta desescalada ni el Ministeri de Transports ni Renfe, han comunicat cap acció que vagi encaminada al retorn de la prestació dels Serveis a bord i de la nostra volta al treball. En la seva normalitat, sembla que els nostres llocs de treball i les nostres famílies no compten.

Han passat gairebé tres mesos des d’aquell 14 de març, dia en què es va decretar l’estat d’alarma i ens vam veure immersos en un ERTE que pel que sembla volen prorrogar fins al 31 de gener, en el millor dels casos; data coincident amb la finalització de la pròrroga de l’actual contracte entre Ferrovial Serveis i l’operadora Renfe.

En l’actualitat, desconeixem els plans de negoci de Renfe Viatgers que encara no ha obert una licitació per a donar continuïtat a l’activitat que veníem exercint des de fa dècades i que permetria que gairebé 2.000 treballadors/as continuéssim prestant els nostres serveis i implementant seguretat i qualitat als serveis de Llarga Distància i AVE que han distingit el transport ferroviari espanyol de la resta.

Davant aquest silenci i la inseguretat que ens genera, les organitzacions sindicals amb representació en aquest sector (CCOO, CGT, SF-Intersindical, ÚS i Solidaritat Obrera), hem pres la decisió d’iniciar un procés obert de reivindicació encaminat a la defensa dels nostres llocs de treball, iniciant-se amb la convocatòria de concentracions en aquells punts de l’estat en els quals la nostra activitat s’està veient afectada d’una manera gravíssima. Volem i demandem una resposta que aclareixi el nostre present i doni sortida al nostre futur.

Per l’Ocupació en Serveis a bord Renfe i Logística!
2.000 llocs de treball en perill

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. Està clar, vaga!
  2. A cap espai de la vida. Manifest 25N
  3. 25 N día Internacional contra les violències masclistes
  4. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  5. Vaga Indefinida a partir del 30 de Novembre a Ramcon, a Mollet del Vallès
  6. Formulari d’afiliació (beta)
  7. Quotes afiliació 2021
  8. CGT, Anticapitalistes i CUP presenten un projecte per a socialitzar NISSAN
  9. Ha sortit el número 214 de la revista Catalunya (gener 2020)
  10. Reflexions de TEEI. Jo dic prou!

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid