Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70
dissabte 7 de febrer de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Organitza la Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació i la Comunicació (XDIC), Universitat Oberta de Catalunya i l’Associació de Professionals de la Il·lustració a Catalunya.
Ser o no ser Charlie: un abans i un després per al dret a la informació? Després de l’atemptat mortal contra els humoristes de la Revista satírica Charlie Hebdó s’ha generat un debat sobre l’adscripció o no a la campanya “je suis charlie”. Usem les vies democràtiques per abordar el conflicte i les divergències com a forma de condemna del brutal atemptat: el debat, la reflexió i la llibertat d’expressió (...)
dilluns 12 de gener de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
La projecció tindrà lloc dimecres 14 de gener, a les 18 h, al local de la CGT, plaça Imperial Tàrraco 1, edifici 2, planta 3a.
La CGT de Tarragona presenta el documental “No visquem més com esclaus” (“Na min zisoume sant Douli” en grec), a càrrec del seu director Yannis Youlountas Autogestió, cooperatives, ocupacions, economia solidària... La veu a les persones que participen en la resistència popular a Grècia, davant a les polítiques neoliberals. Des de les catacumbes gregues d’Europa, un murmuri recorre el continent (...)
dilluns 29 de desembre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
A la Biblioteca Pública Arús (Passeig Sant Joan, 26 Barcelona)
Programa d’activitats i organització de l’exposició Espai: Biblioteca Arús, el 30 de desembre de 2014, 19 a 22 h.. Ordre de les intervencions: 1- Inauguració de l’acte homenatge i presentació: Maria Isabel Giner i Molina (Directora de la BPA), o qui considerin més adequat dins de la BPA per tal de presentar l’homenatge i el fons Antònia Fontanillas de la BPA. 2- Presentació del programa i (...)
dimarts 23 de desembre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Butlletí Diputació a l’aire Número 6 de Novembre-Desembre 2014 de la Secció Sindical de la Diputació de Barcelona
Butlletí Diputació a l’aire Número 6 de Novembre-Desembre 2014 de la Secció Sindical de la Diputació de Barcelona: PETI QUI PETI I MOLESTI A QUI MOLESTI (ALGUNES PRECISIONS SOBRE EL TEMA DE LA PROMOCIÓ) El proppassat 24 de novembre, vam difondre un comunicat sobre les negociacions aleshores en curs amb la Diputació sobre promoció de personal i manual de funcions, en un moment en el qual l’actual (...)
dimarts 23 de desembre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Acords Xè Congrés de CGT Catalunya. Mataró, 11 i 12 d’abril de 2014: Per descarregar en document adjunt: http://cgtcatalunya.cat/IMG/pdf/acords_xe_congres_cgt_catalunya._mataro.pdf Més informació: PÀGINA FACEBOOK Xè Congrés CGT Catalunya ABOUT.ME CGT CATALUNYA
dimarts 25 de novembre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Campanya de la Secretaria de Gènere de CGT Catalunya
Lluita contra el masclista que portes dins! tira els teus privilegis! #25N #CGTCatalunya LLUITA CONTRA EL MASCLISTA QUE PORTES DINS! TIRA ELS TEUS PRIVILEGIS! Vivim el pes del patriarcat dia a dia, i per tant, patim agressions a diari i en tots els àmbits de les nostres vides: a les institucions, als mitjans de comunicació, a l’espai públic, a la feina, a la família, de la parella, amb les (...)
dimarts 18 de novembre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
CGT de Catalunya vol jubilació anticipada pels exposats a l’amiant 6/11/2014: http://youtu.be/8K3oN_BWrjo @CGT a la dirección general de ordenación de la seguridad social del ministerio de empleo #amianto: Anexo solicitud CGT de coeficientes reductores jubilación por exposición al amiantoAnexo solicitud cgt de coeficientes reductores jubilación por exposición al amianto: Registro CGT (...)
dimecres 22 d'octubre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Taula rodona: La democratització dels mitjans de comunicació a Catalunya, el 22 d’octubre
Manifest i Decàleg de la Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació i la Comunicació La Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació i la Comunicació ha preparat per a la seva presentació pública el pròxim 22 d’octubre, una proposta de decàleg i de manifest per tal que serveixin com a eina de treball i siguin debatuts i ratificats en la primera assemblea que l’entitat faci després d’aquest acte. Al decàleg (...)
dimarts 21 d'octubre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Organitza S.P. Federació Comarcal CGT Baix Llobregat
Xerrada debat. #9n: dret a decidir i d’autodeterminació dels pobles, el 25 d’octubre a CGT Cornellà DIA: 25 D’OCTUBRE HORA: 10 H. DEL MATÍ LLOC: CGT CORNELLÀ (Carretera d’Esplugues 46 de Cornellà) Comptarà amb la participació del Secretari General de CGT Catalunya, Ermengol Gassiot. Més informació: TWITTER CGT BAIX (...)
dimarts 7 d'octubre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Butlletí Diputació a l’aire número 5. Setembre-octubre 2014
Nou número del butlletí de la nostra Secció Sindical, DIPUTACIÓ A L’AIRE!, corresponent als mesos de setembre i octubre (arxiu PDF adjunt). Hi trobareu els següents continguts: * Jerarquia i responsabilitat a la Diputació * Un any més de congelació salarial * Pla d’Igualtat de dones i homes de la Diputació de Barcelona * Llei de racionalització del sector públic * La comunicació sindical * Flisa: Més (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70
Seccions
Rànquings 365 últims díes
  1. Està clar, vaga!
  2. A cap espai de la vida. Manifest 25N
  3. 25 N día Internacional contra les violències masclistes
  4. La CGT denuncia escassetat de material de protecció adequat per als sanitaris de la demarcació de Tarragona i les deficients mesures de prevenció i protecció
  5. Vaga Indefinida a partir del 30 de Novembre a Ramcon, a Mollet del Vallès
  6. Formulari d’afiliació (beta)
  7. Quotes afiliació 2021
  8. CGT, Anticapitalistes i CUP presenten un projecte per a socialitzar NISSAN
  9. Ha sortit el número 214 de la revista Catalunya (gener 2020)
  10. Reflexions de TEEI. Jo dic prou!

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid