Una representació de la CGT de Catalunya es reunirà el proper 26 de gener amb la cap actual de l’ICAM, Neus Rams, per traslladar al Tribunal Mèdic, depenent de l’ICS, les dificultats i els possibles incompliments legals en els reconeixements de la contingència de Malaltia Professionals dels i les treballadores del sector de la informàtica (informàtics, bibliotecaris, administratius,…) que pateixen per culpa de la seva feina el Síndrome del Túnel Carpià.

La representació de la CGT de Catalunya estarà formada pel Secretari de Salut Laboral de CGT de Catalunya, Àlex Tisminetzky, i representants del sector d’Informàtica de CGT i de l’Administració de Justícia. Aquesta representació compta amb sectors i empreses on s’han tingut aquestes problemàtiques de Salut laboral, i on la CGT ha portat a terme campanyes de denúncia i sensibilització.

Des de la Confederació General del Treball de Catalunya (CGT), continuem amb aquesta trobada les reunions periòdiques de cada pocs mesos amb l’actual cap de l’ICAM, Neus Rams, que es va iniciar el passat octubre amb la temàtica de l’amiant.

La següent reunió es fixaran respecte a la temàtica dels conductors de TMB, els treballadors afectats de Silicosis, la PAICAM,… entre d’altres temes.

Des de CGT de Catalunya valorem positivament d’aquest espai de comunicació amb l’ICAM per posar sobre la taula problemàtiques concretes de col·lectius específics de treballadores i treballadors, i alhora reiterem que no defallirem en la lluita, la denúncia i la mobilització contra les altes injustes i amb criteris economicistes de l’ICAM.

Prou altes injustes! Lluitem per guanyar!

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya

Barcelona, gener de 2017

La CGT de Catalunya es reunirà el 26 de gener amb l’ICAM per analitzar les Malalties Professionals per Síndrome Túnel Carpià dels Informàtics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *