Una representació de la CGT de Catalunya es reunirà el proper 24 d’abril amb la cap actual de l’ICAM, Lídia Domínguez, i la Directora General, Neus Rams, per traslladar al Tribunal Mèdic, depenent de l’ICS, les dificultats i els possibles incompliments legals en les altes injustes i basades en criteris economicistes de conductors d’autobusos de TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) i altres empreses amb activitats similars.

Les altes injustes de l’ICAM han posat en risc la integritat física de molts treballadors i de possibles usuaris afectats, i ha provocat que la direcció de l’empresa TMB amenacés d’acomiadar alguns treballadors que tornaven al seu lloc de treball sense poder conduir autobusos en línia durant tota la jornada, causant protestes sindicals i fins i tot amenaces de vagues i aturades en les negociacions de Conveni Col·lectiu.

La representació de la CGT de Catalunya estarà formada pel Secretari de Salut Laboral de CGT de Catalunya, Àlex Tisminetzky, afiliats de la Secció Sindical de CGT de Bus TMB i treballadors afectats per altes injustes, i que posteriorment han guanyat judicis a l’INSS i l’ICAM.

Des de la Confederació General del Treball de Catalunya (CGT), continuem amb aquesta trobada les reunions periòdiques de cada pocs mesos amb les actuals caps de l’ICAM, Neus Rams i Lídia Domínguez, que es va iniciar el passat octubre amb la temàtica de l’amiant i els reconeixements de la contingència de Malaltia Professionals dels i les treballadores del sector de la informàtica.

Les següents reunions es fixaran respecte a la temàtica dels treballadors afectats de Silicosis a diferents empreses, la PAICAM,… entre d’altres temes.

Des de CGT de Catalunya valorem positivament d’aquest espai de comunicació amb l’ICAM per posar sobre la taula problemàtiques concretes de col·lectius específics de treballadores i treballadors, i alhora reiterem que no defallirem en la lluita, la denúncia i la mobilització contra les altes injustes i amb criteris economicistes de l’ICAM.

Prou altes injustes! Lluitem per guanyar!

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya

Barcelona, abril de 2017

La CGT de Catalunya es reunirà el 24 d’abril amb l’ICAM per analitzar les Altes injustificades a conductors d’autobusos de TMB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *