CGT Lleida ha repartit 400 mascaretes FFP2 entre la classe treballadora

CGT Lleida ha repartit 400 mascaretes FFP2La Federació de la CGT de Lleida hem repartit els últims dies 400 mascarates FFP2 mitjançant les nostres Seccions Sindicals a la Diputació de Lleida, a la Paeria, a l’Institut Català de la Salut (ICS), i Ambulàncies EGARA, Així com a treballadors temporers mitjançant la Plataforma Fruita Amb Justícia Social i a treballadores de la neteja de l’Hospital Arnau de Vilanova.

El repartiment forma part de les més de 16.000 mascaretes repartides per la CGT de Catalunya en dues comandes, i dels 300 monos de protecció rentables i les 940 ulleres de protecció pendents de distribuir. La CGT de Catalunya es va plantejar aquesta acció davant la incompetència de les administracions públiques per protegir als i les treballadores del sector sanitari i a la resta de la classe treballadora del país. El cost total de tot el material ha estat de 58.000€, assumits per diferents sindicats de la CGT i per aportacions de particulars.

Un gest simbòlic donada la dimensió de la crisi sanitària però de gran esforç i significat per una organització com la nostra. Ara toca continuar treballant per organitzar-nos i fer front a la crisi econòmica i social que s’adverteix, i a les retallades amb les que els polítics intentaran que un cop més paguem la crisi els treballadors i treballadores del país.

Esta entrada fue publicada en CGT, Salut laboral, Social. Guarda el enlace permanente.