Per un 1 de Maig Anticapitalista, Internacionalista i de Resistència

1 Maig 2024 Taula Sindical de Catalunya

Aquest primer de maig, dia de la classe treballadora, en mig d’una nova espiral de crisi capitalista, en mig d’un ambient prebèlic i d’aprofundiment de la precarietat de la classe treballadora, on cada dia més persones són abocades a la pobresa, volem alçar-nos i dir prou.

Prou a uns salaris congelats, a una classe treballadora cada dia més empobrida per la inflació i l’augment dels preus. Mentre les multinacionals i les empreses cada any baten rècords de beneficis i acumulen més poder i diners. Diem prou a uns serveis públics cada dia més retallats, mentre els pressupostos en seguretat i defensa augmenten insultantment.

Com a Taula sindical de Catalunya tornem a omplir els carrers de Barcelona en un 1 de Maig, radicalment anticapitalista, internacionalista i de resistència envers un sistema caduc que ens empeny a l’abisme.

Volem manifestar que les nostres reivindicacions, laborals i socials, continuen avui dia més vigents que mai i sabem que la lluita i la mobilització de la classe obrera és l’única que pot aconseguir aquestes fites. Aquesta lluita i aquesta mobilització ha de ser capaç d’aconseguir :

 • La defensa del poder adquisitiu de pensions, salaris i la garantia dels subministraments bàsics de les llars.
 • La defensa de les pensions públiques i en contra dels plans de pensions privats i d’empreses.
 • La defensa dels serveis públics i la internalització o municipalització de tots els serveis públics 100% externalitzats
 • La defensa del dret a l’habitatge.
 • La defensa de la igualtat real i efectiva en els centres de treball i la lluita feminista com a lluita de classes.
 • Prou a l’explotació laboral de centenars de milers d’immigrants obligats a treballar sense papers, com les treballadores de la llar i les cures, exemple de tantes feines de l’economia submergida, que repercuteix en la davallada general del preu de la mà d’obra. Diem prou a la política de la UE plasmada en el Pacte Europeu sobre Migració i Asil, PEMA, responsable de milers de morts d’éssers humans a mars i fronteres.
 • La fi de la repressió contra els moviments socials, polític i obrer.
 • Reclamem la llibertat de totes les persones que estan sent represaliades.
 • Reclamem la derogació de la ridícula reforma laboral pactada entre CCOO i UGT i les patronals.
 • Reclamem polítiques mediambientals que permetin lluitar contra l’emergència climàtica i la sequera i apostem per un país lluny dels macroprojectes insostenibles per al territori com els Jocs Olímpics d’hivern, Hard Rock, Copa Amèrica, entre altres.
 • Exigim la retirada d’Espanya de l’OTAN i les bases militars dels Estats Units en territori espanyol per servir als seus interessos bel·licistes, polítics i econòmics i els dels seus aliats que ens acosten, cada vegada més, a una confrontació a escala mundial.

La situació geopolítica actual, dictada pel capitalisme bel·licista i feixista, on es destinen cada vegada més part dels pressupostos dels estats a fer créixer exèrcits i empreses armamentístiques. El genocidi a Palestina i la guerra d’Ucraïna són un clar exemple de com el capitalisme ara té en la por una nova forma d’ingressos i repressió vers a qui ens oposem a la societat de la indústria de la guerra i creiem en la pau entre pobles.

Destinar recursos, materials i econòmics, a exèrcits i empreses de la indústria militar és ara l’excusa dels governs per no complir amb les demanades de la classe treballadora i per crear una crisi global que paguem i pagarem per molts anys.

La classe obrera som els únics que podem aturar el feixisme bel·licista que dona suport i nodreix els estats, emparats per les grans corporacions que fan negoci amb la guerra.

El feixisme i el bel·licisme no neixen així en una nit. Han estat els patrons i les grans corporacions qui els han pagat i qui guanyen cada dia més. Tal com el feixisme va crear les guerres del segle XX com la Guerra Civil, les dues guerres mundials, el conflicte de Vietnam, el centreamericà i l’africà fins a arribar a la guerra d’Ucraïna, ara el sionisme crea el genocidi del poble palestí i té al punt de mira tot Orient Pròxim en la seva visió de les guerres com a negoci. Qui va pagar llavors? Qui paga ara? I Qui pagarà demà? El proletariat, la pagesia, la classe obrera, nostres són els morts i seus, els guanys!!!!

VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA I DEL POBLE PALESTI !!!

Taula Sindical Catalunya
Publicado en CGT, Sindical | Comentarios desactivados en Per un 1 de Maig Anticapitalista, Internacionalista i de Resistència

Manifest 8 de Març de la CGT UOC

En aquest 8 de març Dia Internacional de la Dona Treballadora, ens aixequem per celebrar els progressos conquerits, però també per recordar que encara hi ha molt per fer en la lluita per la igualtat de gènere. Aquest 8 de març de 2024, alçarem la nostra veu per reclamar un món on totes les persones, independentment del seu gènere, tinguin les mateixes oportunitats i drets.

Cal seguir reconeixent que les dones, les persones no binàries i altres col·lectius marginats continuen patint discriminació, violència i desigualtat. Cal seguir lluitant i per tant ens plantem contra aquestes injustícies i exigim canvis concrets:

 • Igualtat d’oportunitats: Demanem l’eliminació de totes les barreres que impedeixen a les dones i a les persones no binàries accedir a l’educació, l’ocupació i altres àmbits de la societat. Exigim polítiques que fomentin la igualtat de gènere i que garanteixin la participació equitativa en tots els sectors.
 • Fi de la violència masclista: Condemnem rotundament tota forma de violència masclista, incloent-hi el maltractament físic, psicològic i sexual. Exigim mesures efectives per prevenir la violència de gènere, protegir les víctimes i perseguir els agressors.
 • Drets reproductius: Defensem el dret de les dones i de les persones gestants a decidir lliurement sobre el seu cos i la seva reproducció. Reclamem accés a l’avortament segur i legal, així com a serveis de salut sexual i reproductiva de qualitat.
 • Igualtat salarial: Exigim la fi de la bretxa salarial de gènere i la garantia de salaris justos i equiparats. Demanem transparència en els salaris i polítiques de remuneració igualitària.
 • Representació i participació: Reivindiquem la presència activa i visible de les dones i de les persones no binàries en tots els àmbits de presa de decisions, incloent-hi la política, els negocis i els mitjans de comunicació. Exigim la igualtat de representació i la vostra veu en totes les esferes de la societat.

Avui, i cada dia, continuarem lluitant per un futur on totes les persones puguin viure lliures de discriminació i violència, i on la igualtat de gènere sigui una realitat per a tothom. Juntes, transformarem la societat i construirem un món més just, igualitari i inclusiu per a totes les persones.

Convocatòria Vaga General Feminista de CGT Catalunya

Convocatòries de Vaga de CGT Ensenyament i territorials

#DiaInternacionalDelaDona #8M #IgualtatDeGènere #JuntesSomMésForteS

logo CGT UOC rodo

Secció Sindical CGT UOC
https://cgtcatalunya.cat/uoc/
cgtuoc@gmail.com
@CgtUoc

Publicado en CGT UOC, Feminisme, Social, Vaga | Comentarios desactivados en Manifest 8 de Març de la CGT UOC

Vas treballar a la UOC l’any 2023 i encara no t’han pagat la compensació per IPC? Reclama-ho!

Si vas treballar a la UOC el 2023 i vas canviar feina, has terminat contracte o t’han acomiadat, tens dret a la part proporcional dels mesos treballats l’any 2023, de la compensació per la pujada de l’IPC que la UOC va pagar al gener 2024.

A finals del mes de gener del 2024, les treballadores i treballadors de la UOC vam cobrar la compensació per pèrdua salarial derivada de l’augment de l’IPC, corresponent a l’any 2023. Si al teu cas vas treballar una part parcial d’aquell any, tens dret a percebre la part proporcional dels mesos treballats a la UOC. Contacta amb l’Àrea de Persones UOC (persones@uoc.edu) i demana el pagament proporcional dels mesos treballats a la UOC de l’any 2023.

IPC CGT UOC

Si tens dubtes i necessites més informació, contacte amb nosaltres: cgtuoc@gmail.com

logo CGT UOC rodo

Secció Sindical CGT UOC
https://cgtcatalunya.cat/uoc/
cgtuoc@gmail.com
@CgtUoc

Publicado en CGT UOC, Economia, Normativa laboral, UOC | Comentarios desactivados en Vas treballar a la UOC l’any 2023 i encara no t’han pagat la compensació per IPC? Reclama-ho!

Vaga General Feminista el 8M de 2024

Convoquem Vaga General Feminista el proper 8 de Març de 2024. Seguint els acords del darrer congrés, ens sumem a la Vaga Feminista d’enguany convocant una vaga laboral. Ens sumem a la vaga de cures, de consum i estudiantil que de manera conjunta ha convocat el moviment feminista i organitzacions estudiantils i sindicals de Catalunya.

Sacsegem el patriarcat

La CGT de Catalunya se suma a la Vaga Feminista per sacsejar el patriarcat i el capital. Ens sumem perquè ens sobren els motius per cridar que S’Ha Acabat! Esmicolem la bretxa salarial de gènere, l’assetjament sexual i/o per raó de gènere als centres de treball. Acabem amb unes polítiques de conciliació lamentables. Pel repartiment, pel reconeixement i la remuneració del treball de cures.

Sacsegem el patriarcat per acabar amb la precarització laboral, especialment de les dones migrants i de les persones trans. Sacsegem la seva aliança criminal amb el capital i acabem amb el proxenetisme i l’explotació sexual, i reconeixem els drets de les treballadores sexuals.

Contra l’ofensiva antifeminista de l’extrema dreta, per la solidaritat internacional, l’antiracisme i l’anticapitalisme des d’una perspectiva transfeminista.

Article original al web de CGT Catalunya

Publicado en Sin categoría | Comentarios desactivados en Vaga General Feminista el 8M de 2024

Resultat de les eleccions sindicals 2024

Companys, companyes,

aquest passat dijous 18 de gener 2024 s’han fet les eleccions sindicals per al Comitè d’Empresa UOC, d’on han sortit les 23 delegades i delegats. D’un total de 1528 electores, la participació ha estat del 52,3%, amb els resultats següents:

 • UGT: 352 vots = 10 delegades
 • CCOO: 226 vots = 7 delegades
 • CGT: 199 vots = 6 delegades
 • 23 vots en blanc

Amb relació a l’anterior representació, la variació ha estat la següent:

 • UGT puja de 6 a 10: +4
 • CGT pugem de 4 a 6: +2
 • CCOO baixa de 13 a 7: -6

Des de CGT UOC volem agrair a totes i tots que han participat i donat suport a la nostra candidatura. Com sabem, no es tracta de les eleccions sindicals, que només són un ítem pel camí de lluita que ens hem proposat en la defensa dels drets laborals, l’obertura de la universitat i la transformació social.

El que s’obre, tot plegat, és un camí de responsabilitat i conseqüència en l’acció sindical cap a la plantilla UOC i també cap a la classe treballadora en el seu conjunt. En aquest sentit, volem que el nostre sindicat sigui una eina de reivindicació, defensa i lluita pels drets laborals, sense oblidar mai que la lluita està als carrers!

Gràcies a totes i tots!!

Clica sindicalisme combatiu, clica CGT!

logo CGT UOC rodoSecció Sindical CGT UOC
https://cgtcatalunya.cat/uoc/
cgtuoc@gmail.com
@CgtUoc

Publicado en Sin categoría | Comentarios desactivados en Resultat de les eleccions sindicals 2024

El dijous 18 de gener, clica CGT!

Companya, company,

després de la suspensió electoral i del recés hivernal, tornem a engegar els motors per aquestes eleccions sindicals i per un any que promet ser mogut pel que fa als nostres drets laborals.

La lluita i reclamació iniciada fa anys per la CGT amb relació a l’IPC als salaris UOC, finalment dona un resultat parcial amb el reconeixement de la pèrdua escandalosa del nostre poder adquisitiu de l’any 2023. Continuarem reclamant, però, la part perduda els anys anteriors i des del 2012. 

Tant en aquest, com en la resta d’aspectes que ens afecten com treballadors i treballadores UOC, des de la CGT continuarem lluitant al costat de la plantilla, sense distincions, perquè només unides com a classe treballadora tenim la nostra força. 

Tant avui com la resta de l’any, estem sempre disponibles i amb la porta oberta a les teves consultes i encara més a la teva participació, no només en temps d’eleccions, perquè els drets laborals els defensem cada dia entre totes i tots.

El pròxim 18 de gener vota la candidatura CGT UOC (aquí les nostres propostes), som companyes i companys de base que lluitem perquè la UOC esdevingui una universitat pionera en drets laborals, no només de paraula, sinó que sigui també un exemple per a les universitats públiques catalanes.

Per tot això, el dijous 18 de gener, clica sindicalisme combatiu, clica CGT!

logo CGT UOC rodo

Secció Sindical CGT UOC
https://cgtcatalunya.cat/uoc/
https://cgtuoceleccionssindicals2023.home.blog/
cgtuoc@gmail.com
@CgtUoc

Publicado en CGT UOC, Eleccions sindicals | Comentarios desactivados en El dijous 18 de gener, clica CGT!

Suspensió de les eleccions sindicals UOC

Suspensió de les eleccions sindicals UOC
Comunicat de CGT UOC

Companya, company,

des de la secció sindical CGT UOC hem demanat a la Mesa Electoral la suspensió de les eleccions sindicals, tenint en compte dues greus incidències. També els altres dos sindicats s’han comunicat amb la mesa. Totes dues incidències són greus, però la resolució de l’àrbitre és determinant, no hi ha alternativa a la suspensió del procés.

 1. Resolució de l’arbitratge d’impugnació

  Ens ha arribat a aquesta secció sindical a les 11.24 h del dia d’avui 30 de novembre, el mateix dia de votacions. Si la nostra informació és correcta, l’àrbitre tenia 3 dies hàbils per a prendre resolució, que va arribar 9 dies després, comptant des del dimarts 21 de novembre.

  Procedimiento arbitral de elecciones de representantes de trabajadores. Barcelona.
  Referencia: B-364/2023. Empresa: FUNDACIÓ PER A LA UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA
  Referència: REF_416464_364_2023_2
  Núm. registre de sortida: 9067/749145/2023
 1. El mal funcionament de l’eina de votació, que va provocar desconcert entre el personal treballador votant, i que moltes persones probablement han desistit d’exercir el seu dret de vot. Des de la nostra secció sindical, el dia divendres 24 de novembre vam avisar a l’empresa que el funcionament del web no era correcte, i se’ns va respondre que ho revisarien. Arribat el dia de les votacions, que haurien d’haver estat de 9.00 a 17.00 h, no es va resoldre aquest problema fins a les 12 h.

  A banda d’això, l’eina no permet ni el vot en blanc ni el vot nul, incomplint la normativa. També, com que es poden marcar les tres candidatures, en enviar surt un missatge en vermell dient que només es pot una candidatura. Tot molt confús. Més enllà de l’arbitratge, el funcionament de l’eina de votació ha estat del tot incorrecte, a banda de començar molt tard, a prop de les 12.00 h.

Tal com hem dit, les dues incidències són greus, però la resolució de l’àrbitre és determinant, no hi ha alternativa a la suspensió del procés i tornar a començar. De totes maneres, cal aclarir que els defectes tècnics també s’han de resoldre de cara al procés que es reiniciarà pròximament.

Per aquests dos motius, hem demanat a la Mesa Electoral que suspengui les eleccions sindicals fins a resoldre aquestes dues greus incidències.

Salut,

Clica sindicalisme combatiu, clica CGT!

logo CGT UOC rodo

Secció Sindical CGT UOC
http://cgtcatalunya.cat/uoc/
https://cgtuoceleccionssindicals2023.home.blog/
cgtuoc@gmail.com
@CgtUoc

Publicado en CGT UOC, Eleccions sindicals, UOC | Comentarios desactivados en Suspensió de les eleccions sindicals UOC

Clica sindicalisme combatiu, clica CGT!

Des de la CGT en aquests anys, hem canviat la manera de funcionar del comitè i la relació amb l’empresa. No farem promeses ni futurologia, perquè el treball quotidià, la lluita constant i la nostra manera d’actuar són el nostre senyal d’identitat. Per això hem impulsat l’assemblea de treballadors i treballadores com a expressió de democràcia directa per a tractar els problemes que ens afecten a tots i totes per igual.

És temps de triar que les decisions fonamentals les prenguem entre tots i totes, de manera col·lectiva, siguem del col·lectiu que siguem, gestió, professorat o recerca, defensant els interessos de qui treballem a la UOC. Volem tenir una representació i, amb la força dels nostres drets, potenciar la capacitat de negociació col·lectiva dels treballadors i treballadores UOC.

Les nostres lluites

Les nostres propostes estan relacionades amb la negociació del conveni col·lectiu que des de la secció sindical CGT vam impulsar i denunciar. Perquè no vivim del passat, de com s’havia fet sempre, sinó que volem canvis profunds per a l’ara i el futur. 

Justament perquè ho volem canviar tot, fem sindicalisme combatiu per al present i el futur de la plantilla UOC.

Algunes de les nostres propostes i lluites són:

✔ Regulació salarial anual d’acord amb l’IPC

✔ Reducció de la jornada laboral setmanal sense afectació de salari

✔ Canvi de la política salarial, revisió dels criteris de valoració per modificacions salarials

✔ Inclusió del concepte d’antiguitat als salaris

✔ Definició i transparència de la carrera acadèmica

✔ Anàlisi i reconsideració del sistema actual de valoració (people review) en gestió

✔ Carrera professional i definició de llocs de treball (DLT), prou de funcions “multitasques”

✔ Afavorir una major participació de les treballadores i treballadors en la presa de decisions

✔ Més comunicació dels processos de negociació del Comitè, millora dels canals d’informació i de participació de la plantilla, més Assemblees

✔ Reducció de les contractacions temporals i les externalitzacions

✔ Reconeixement del 4t any EPIF de les doctorandes

✔ Reforçar el col·lectiu de recerca d’acord amb les seves particularitats

✔ Desconnexió digital real

✔ Teletreball i salut psicosocial

✔ Millores de les condicions de conciliació laboral i familiar

Som l’opció de lluita, som companyes i companys de diferents àrees de la UOC que ens hem organitzat i lluitat aquests anys per a reforçar un canvi fonamental en la relació entre empresa i personal. Des de la CGT UOC apostem per l’empoderament de les treballadores i els treballadors i la millora i defensa col·lectiva dels drets laborals.

Dijous 30 de novembre, clica sindicalisme combatiu, clica CGT!

logo CGT UOC rodo

Secció Sindical CGT UOC
http://cgtcatalunya.cat/uoc/
https://cgtuoceleccionssindicals2023.home.blog/
cgtuoc@gmail.com
@CgtUoc

Publicado en CGT UOC, Eleccions sindicals | Comentarios desactivados en Clica sindicalisme combatiu, clica CGT!

S’ha acabat! Manifest 25N

Ja està bé, S’HA ACABAT, ha arribat l’hora de fer un pas endavant, ens estan matant, ens estan vexant, ens estan menyspreant…

Les dades oficials recollides demostren que la violència masclista està creixent. De fet, al sistema VIOGEN hi ha 81.308 casos actius, 49.454 d’elles amb protecció policial, el que suposa un increment del 9,2% i un 15,9% respecte a l’any anterior. Portem comptabilitzats 1916 assassinats masclistes des del 2003. I aquestes són les dades que es coneixen, les que es recullen a les estadístiques, quedant a fora tots els altres números de les altres violències que estan invisibilitzades.

S’HA ACABAT, és hora que aprenguem a identificar la violència al primer indici i de dotar-nos de les armes necessàries perquè no s’arribi a produir. És hora de reclamar que les institucions s’involucrin de veritat i actuïn, tant a la detecció precoç i la prevenció, com a l’acompanyament, i a la restitució.

És indispensable que es destapin i es vegin totes les violències que diàriament patim les dones, la nostra societat ha de tenir coneixement i saber distingir-les per poder començar realment a canviar aquests comportaments masclistes que ens fan més difícil el dia a dia a les dones. Violències masclistes interseccionals que ataquen la diversitat i que ens fan ser doblement agredides per ser migrants, racialitzades, lesbianes, trans o qualsevol identitat sexoafectiva dissident, per qüestió d’edat, per tenir cossos no normatius, per ser dones amb discapacitats, per ser pobres a causa de la mateixa violència econòmica i patriarcal que ens ataca i ens impedeix l’emancipació econòmica perpetuant relacions de dependència.

S’HA ACABAT, VIOLÈNCIA MASCLISTA no són només els cops o els assassinats, aquests són els casos més fàcilment identificats, i dels que es fan ressò els mitjans de comunicació. 

S’HA ACABAT, VIOLÈNCIA MASCLISTA és cobrar menys pel fet de ser dona, suportar floretes que no hem demanat, que ens sexualitzin, haver d’aguantar mirades lascives, que se’ns apropin envaint el nostre espai vital, que facin bromes a costa nostra i se’ns minimitzi per protestar, que parlin més alt que nosaltres per imposar-se, que ens infravalorin, qüestionin i invisibilitzin els nostres treballs i el nostre acompliment, que ens diguin guapa, o boja, o histèrica, que ens facin un petó que no hem demanat…

EXIGIM que les violències contra les dones, la violència masclista sigui del tipus que sigui, deixi de ser invisible, peti qui peti. S’HA ACABAT, és necessari actuar i que aquesta societat reaccioni. No podem permetre que la involució de qui nega l’existència de la violència de gènere continuï ocupant espais… CONTRA LA IGNORÀNCIA DE LA NEGACIÓ: REACCIÓ, EDUCACIÓ, FORMACIÓ I EVOLUCIÓ.

EXIGIM i ACTUAREM perquè desapareixen de la nostra societat:

 • La violència laboral, prou de discriminació salarial, de sostre de vidre, de terra enganxifós, de precarització dels sectors feminitzats. EQUIPARACIÓ REAL JA.
 • La violència institucional, S’HA ACABAT la falta de dotació de mitjans necessaris per polítiques d’Igualtat i la discriminació per part de les institucions públiques.
 • La violència física, S’HA ACABAT, els nostres cossos no són sacs de boxa.
 • La violència psicològica, S’HA ACABAT, el fet de degradar-nos, menysprear-nos, fer-nos sentir que no valem.
 • La violència sanitària, S’HA ACABAT, necessitem que se’ns cuidi la nostra salut amb perspectiva de gènere.
 • La violència judicial, S’HA ACABAT, criminalitzar i agredir doblement a la víctima mentre s’atorguen drets als seus agressors.
 • La violència sexual, prou d’agressions i violacions, S’HA ACABAT també rebre comentaris i actes de caràcter sexual sense el nostre consentiment, de cosificar-nos i denigrar-nos.
 • La violència contra nosaltres a les guerres, NO A LA GUERRA, ni a Palestina, ni a Ucraïna, ni a cap de les 58 guerres que hi ha avui al nostre planeta, dones violades en guerres inacabables, dones i nenes segrestades, venudes i assassinades, un món on la violència i la repressió a les dones és constant, per raons polítiques, per religió o per tradicions patriarcals. 

Des de CGT continuarem lluitant per erradicar la violència masclista, sigui del tipus que sigui.

PROU VIOLÈNCIES MASCLISTES
#SeAcabó

Publicado en Feminisme, Social | Comentarios desactivados en S’ha acabat! Manifest 25N

Participa amb nosaltres a les eleccions sindicals UOC 2023

El proper dijous 2 de novembre es constitueix la Mesa electoral que inicia el procés de les eleccions sindicals UOC, per a triar els delegats i delegades del Comitè d’Empresa.

Des de la CGT lluitem per un canvi total de la política salarial de la UOC, volem canvis per a baixar la càrrega de treball, disminuir les hores setmanals sense tocar la nòmina, volem que la universitat del segle XXI també ho sigui en drets laborals i salaris, volem acabar amb el treball precari i contractes dubtosos, volem el 4t any de doctorandes, volem teletreball però aplicant desconnexió digital real!

Si vols lluitar amb nosaltres, suma’t per ampliar la nostra veu al comitè d’empresa, participa en la llista CGT, però ara més que mai, lluita al nostre costat en el dia a dia pels drets laborals de les treballadores i treballadors UOC.

Impulsem un sindicalisme combatiu que sigui una eina de participació, i en aquest sentit continuarem ampliant la consulta a la plantilla mitjançant més assemblees i mobilitzacions per a conquerir més drets laborals i socials.

Lluitem juntes col·lectivament pels drets laborals!

Contacta a: cgtuoc@gmail.com

logo CGT UOC rodo

Secció Sindical CGT UOC
http://cgtcatalunya.cat/uoc/
cgtuoc@gmail.com
@CgtUoc

Publicado en CGT UOC, Eleccions sindicals, UOC | Comentarios desactivados en Participa amb nosaltres a les eleccions sindicals UOC 2023