Skip to main content
CGTEducacióSindical

La CGT Ensenyament declara el conseller Cambray persona non grata

By 12 julio, 2022No Comments

Cambray persona non grataLes persones, nuclis i sindicats de la Federació d’Ensenyament de la CGT Catalunya des del principi del seu mandat ens hem oposat frontalment a les polítiques privatitzadores i neoliberals del Departament d’Educació liderat pel conseller Josep González Cambray. I, tot i que sabem que això ja ve de fa molts anys, sí que és veritat que el fem responsable i implementador principal d’aquest atac indiscriminat contra l’educació pública.

És per això que, donat que des de CGT tenim clar que aquesta gent és un perill pel bé col·lectiu de la comunitat educativa, hem decidit, per unanimitat, declarar el conseller Josep González Cambray persona non grata. I tot i que, de motius, ens en sobren, aquí en van uns quants que ens han fet fer el pas endavant:

  • el menyspreu que mostra, en públic i en privat, cap al conjunt dels treballadors de l’ensenyament públic des que va sortir a la palestra, ja com a mà dreta de l’anterior conseller, Josep Bargalló;
  • el seu tarannà gens dialogant amb el conjunt de la comunitat educativa;
  • la seva estratègia de propaganda comunicativa de marxandatge, que anteposa la informació al NODO català davant les necessitats informatives dels centres educatius;
  • la seva voluntat d’empobrir i homogeneïtzar culturalment i cognitiva el nostre alumnat;
  • les mentides constants durant les negociacions amb el comitè de vaga,
  • la ineptitud i la deficiència assolida en la gestió de la Conselleria d’Educació, i
  • les amenaces al professorat dissident que, com a Girona, Sabadell i altres indrets del territori, han aixecat la veu de la indignació contra la seva manipulació.

Per tot això i molt més, contra la malintencionada gestió de la Conselleria d’Educació liderada per ERC i en suport i solidaritat amb tot el col·lectiu d’atenció educativa que lluita per una educació pública i transformadora, declarem persona non grata el conseller Josep González Cambray. Ni un pas enrere!

Article original al web de CGT Ensenyament

Federació d’Ensenyament de la CGT CatalunyaFederació d’Ensenyament de CGT Catalunya
https://www.cgtensenyament.cat
@CGTEnsenyament