S’ha publicat el cens electoral de les eleccions sindicals UOC 2019

censelectoralCompany, companya,

Ja està disponible el Cens electoral de les Eleccions Sindicals 2019 (en format pdf) que acaba de publicar-se a la Intrauoc. És molt important que revisis que el teu nom apareix al cens i que les teves dades són les correctes.

Per accedir-hi has d’entrar amb el teu login i password a la Intrauoc > Apartat Grups Transversals > Eleccions sindicals 2019 i clicar a l’enllaç que et portarà al web específic sobre les Eleccions sindicals 2019 [http://cv.uoc.edu/webapps/intrauoc2/group/eleccions-sindicals].

Un cop allà, a l’apartat de «Cens», hauràs d’accedir a la llista on pots trobar-te. Les llistes estan distribuïdes per «Personal de Gestió» o «Personal Docent», i segons si portes més o menys d’un any treballant a la UOC.

Molt Important: Si no trobes el teu nom o detectes que alguna de les teves dades no son correctes, has d’avisar via email a la Mesa Electoral corresponent. Recorda que tens fins el dimarts 12 de novembre (a les 18h) per a fer-ho:

Recorda que la CGT UOC som un grup de treballadores i treballadors, estem buscan companys i companyes que vulguin apuntar-se a la nostra llista. Participa amb nosaltres!

CGT UOCSecció Sindical CGT UOC
http://cgtcatalunya.cat/uoc/
cgtuoc@gmail.com

Esta entrada fue publicada en CGT, Eleccions sindicals, Sindical, Universitats, UOC. Guarda el enlace permanente.