Suport al professorat de l’INS El Palau de Sant Andreu de la Barca

Companyes i companys,

Des de l’1 d’octubre s’ha orquestrat una campanya de desestabilització de l’escola catalana per donar cobertura a una posterior reforma i intervenció des de l’Estat. La immersió lingüística, els continguts d’història o geografia o la formació d’un esperit crític estan en el punt de mira.

L’institut d’El Palau ha estat un dels més afectats per aquesta campanya, que avui s’estén a d’altres centres de Catalunya.

El mal que s’està fent a El Palau i per extensió a l’ensenyament públic d’aquest país és enorme i les ferides trigaran a cicatritzar. Ja no és el problema dels i de les directament implicades sinó de tothom qui està en el centre: de la resta de professorat, de la majoria de famílies i dels i de les alumnes del centre. Per això, la resposta a aquest atac cal que sigui des de la defensa ferma dels nostres centres, amb la màxima unitat de tota la comunitat educativa.

#EduquemSensePor

Si voleu mostrar el vostre suport, individual o col·lectiu (Consell Escolar, claustre, centre, assemblea) a les companyes de l’INS Palau:

Solidaritat amb el professorat d’El Palau de Sant Andreu de la Barca (Comunicat CGT Ensenyament 4 de gener) (PDF)

  • Ens volen soles… Informeu-nos de qualsevol denúncia, amenaça o ordre que pugueu rebre al vostre centre i que qüestioni o vulneri la vostra tasca docent.
  • Impulseu Assemblees de treballadores i/o de la comunitat educativa als vostres centres i/o zones per parlar sobre l’actual situació i com podem fer-hi front col·lectivament.

Si voleu més informació o per organitzar xerrades/assemblees al vostre centre/zona, demanar models de posicionament de claustre, conèixer i participar de les properes convocatòries i propostes: contacteu-nos!!

CGT Ensenyament
http://cgtense.pangea.org/

Esta entrada fue publicada en CGT, Educació, Política, Social. Guarda el enlace permanente.