Manifestació educativa 17D

A tota la comunitat educativa

Companys, companyes,

Volem convidar-vos a participar a la manifestació convocada per tota la comunitat educativa catalana i la societat en general pel proper diumenge 17 de desembre a les 12h, a Pl. Universitat.

CGT Ensenyament hem quedat a les 11.45h davant La Mallorquina.

L’educació pública catalana està patint, per una banda, un desmantellament estructural i, per l’altra, un atac d’infàmia als seus docents i valors democràtics que no podem permetre.

Davant la persistent manca de recursos, incomplint el seu propi compromís de dedicar-hi el 6% del PIB, i la pèrdua de democràcia interna que pateix el nostre sistema educatiu, volem, de nou, sortir massivament al carrer per reclamar l’educació pública que mereix la nostra societat.

El curs passat, la mobilització la la comunitat educativa al novembre va donar impuls a un cicle de lluita que va aconseguir que recuperéssim alguns dels drets que ens han estat traient els últims anys, però encara ens queda molt per fer.

A més a més, les darreres setmanes la comunitat educativa de Catalunya estem patint furibunds atacs i amenaces front als quals no podem romandre en silenci. Hem de donar una resposta clara al carrer.

Us enllacem el manifest de l’17D

Us demanem feu extensiu aquest missatge a tota la comunitat educativa. Gràcies!

CGT Ensenyament

Esta entrada fue publicada en Educació, Social. Guarda el enlace permanente.