Cap companya enrere: Som 27 i més, lluitant per la Universitat Pública

Som 27 i mes Sabadell 26mar2021

Ahir divendres 26 de març les companyes i companys de Som 27 i més estaven convocades als Jutjats de Sabadell, per escoltar la proposta vergonyosa per part de la fiscalia que porta l’acusació: deixar fora del cas a algunes de les encausades i que la resta es declaressin culpables amb penes de menys de dos anys de presó. En una lliçó de dignitat i lluita, la resposta ha estat que no accepten CAP PACTE: cap companya enrere, orgulloses de lluitar per la Universitat Pública. No s’accepten ni xantatges ni amenaces. Volem tots els companys i companyes absoltes!

A la concentració de suport vam assistir més d’un centener de persones, vàries d’aquestes afiliades i militants de la CGT Catalunya.

Durant l’acció vam demostrar, un cop més, que si ens toquen a una ens toquen a totes. D’aquesta manera van ser més evidents les pretencions ridícules i absurdes de dividir a les que tenen la dignitat de lluitar. Estem orgulloses d’aquest suport. Un sindicat combatiu sempre present en la primera línia de la trinxera.

De tot això no esperem cap altra resolució que l’arxivament definitiu de la causa, perquè mai podran condemnar els nostres principis i les qui lluitem per a canviar-ho tot, per a enfonsar el sistema capitalista i obrir les portes de totes les universitats i centres d’ensenyament a la classe treballadora.

Per una universitat al servei del poble i les seves reivindicacions, per una universitat i una educació pública, gratuïta, laica, feminista, inclusiva i llibertària!

CGT Federació d'Ensenyament Catalunya logoFederació d’Ensenyament de la CGT Catalunya

Esta entrada fue publicada en CGT, Educació, Sindical, Universitats. Guarda el enlace permanente.