Eleccions sindicals a EducaciOnline

cgt-afiliatAquest passat dilluns 23 de maig va començar el procés d’eleccions sindicals a EduciOnline, una de les empreses del Grup UOC, amb la constitució de la Mesa electoral i la planificació del calendari, del qual va sortir el dilluns 20 de juny com dia de votacions. Podeu consultar el web d’eleccions sindicals a EO.

EduciOnline (abans coneguda com Ensenyament Obert) és una empresa del grup UOC que porta des de 1998 en el sector de l’elearning, però per primera vegada en els seus 18 anys es realitzaran eleccions sindicals per triar els representants de treballadors i treballadores. En els últims mesos a hagut un canvi significatiu en la composició del personal laboral, ja que una trentena de treballadors i treballadores de la UOC van a passar a formar part de EducaciOnline, principalment un nodrit grup de telemàrqueting.

Aquest canvi va significar passar de ser una empresa de 30 treballadors, a una de 65 treballadors en nòmina, la qual cosa implica que les eleccions sindicals són per a formar Comitè d’Empresa, i en aquest cas, per ser el nombre de personal laboral entre 50 i 100 treballadors, implica formar un comitè de 5 delegad@s.

És important para l@s trabajador@s ser conscients de la rellevància que té estar representats per un comitè i els seus delegats, que defensin sempre els nostres interessos com trabajador@s en la relació amb l’empresa. Perquè són els nostres drets laborals dels quals es tracta, és també la defensa dels nostres llocs de treball, i, en definitiva, la defensa dels nostres drets col·lectius com a treballadors en la relació amb l’empresa. I en aquest sentit, els delegats i comitès és com sempre han de respondre als representats i representades.

En aquest sentit, convidem als treballadors i treballadores d’EducaciOnline conscients d’aquesta responsabilitat amb els seus companys i companyes, a apropar-se a la CGT per a coneixer la nostra activitat i propostes de lluita sindical.

Salut

Carlos Lavatelli
delegat CGT

Esta entrada fue publicada en Notícies EO, Sindical, UOC y etiquetada . Guarda el enlace permanente.