Aturada i concentració a les 12h

Companys, companyes,

després dels esdeveniments d’aquest cap de setmana i els nivells de repressió per part de l’estat espanyol, tots els sindicats convoquem a una aturada a les 12.00h i concentració davant els nostres llocs de treball, per protestar contra la repressió i en defensa dels nostres drets humans, els nostres drets socials i els nostres drets polítics davant la prepotència feixista del règim.

Els qui hem viscut aquestes jornades des del divendres fins ahir diumenge a les escoles i altres centres de votació, sabem de les tensions i nervis conscients de la inminent arribada de la guardia civil, perquè el diumenge ja teniem notícies de la repressió a altres llocs, i fins i tot aquells de nosaltres que van patir aquesta repressió violenta directament.

Avui dilluns a les 12.00h s’ha convocat per part de la CGT i de tots els sindicats, i moltes organitzacions socials, una aturada i concentració davant els nostres centres de treball contra la repressió. Els treballadors i treballadores de la UOC no podem restar al marge de la realitat que l’envolta. A les 12.00 baixem tots i totes davant la porta.

Ja n’hi ha prou de repressió!
Juntes podem aturar aquesta repressió!
I demà dimart 3 d’octubre, Vaga General!!
3 d’octubre tot aturat a Catalunya!!

Carlos Lavatelli
delegat CGT

Esta entrada fue publicada en CGT, Oberta, Sindical, UOC. Guarda el enlace permanente.