Prou repressió a Catalunya!

Aturem la repressióCompanys, companyes,

després dels esdeveniments d’aquests dies, amb una repressió generalitzada i violenta contra el poble de Catalunya, recordem que les mobilitzacions continúen i demà divendres està convocada Vaga General per part d’altres sindicats. Demà es paralitzarà tot. Aquesta vegada la CGT no ha convocat a la vaga, però molts dels nostres afiliats/des i activistes participem a les mobilitzacions populars, com no pot ser d’un altra manera davant la injustícia, el cinisme i la prepotència de l’Estat.

 

Manifestació demà divendres 18 Octubre

  • Lloc de trobada CGT: 16.45h al Palau Robert (façana Diagonal)

Fem una crida als treballadors i treballadores de la UOC a autoorganitzar-se i participar d’aquestes mobilitzacions i manifestacions, perquè el que s’està fent és defensar els nostres drets socials, polítics i civils. La sentència ha estat exemplificadora amb conseqüència directa sobre els condemnats, i un avís carregat d’amenaces contra tota manifestació per les llibertats socials i individuals de la població de Catalunya.

Com fem sempre davant la brutalitat policial, com cada vegada que resistim les porres de Guàrdia Civil, Mossos d’esquadra, Policia Nacional. Contra la seva repressió i rearmament legal contra la població, la resposta és sempre al carrer i a l’autoorganització popular.

Secció Sindical CGT UOC

CGT UOCSecció Sindical CGT UOC
http://cgtcatalunya.cat/uoc/
cgtuoc@gmail.com

 

Comunicat CGT CATALUNYA
Aturem la repressió, construïm la llibertat
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article13188

Esta entrada fue publicada en Anarcosindicalisme, CGT, Política, Sindical, Social, Universitats, UOC, Vaga. Guarda el enlace permanente.