Resultats de les eleccions sindicals UOC 2019

Companys, companyes,

el passat dimecres 4 de novembre van ser les eleccions sindicals per al Comitè d’Empresa UOC, d’on van surtir un total de 23 delegats i delegades. D’un total de 1030 electors/es, la participació va ser del 58% del personal de Gestió i del 31% del Professorat, amb els resultats següents:

Gestió

CCOO: 207 vots = 8 delegats/es
CGT: 98 vots = 4 delegats/es
UGT: 48 vots = 2 delegats/es
17 vots en blanc

Professorat

CCOO: 77 vots = 5 delegats/es
UGT: 66 vots = 4 delegats/es
5 vots en blanc

Per a la Secció Sindical de la CGT va ser un bon inici per l’objectiu de donar veu als treballadors i treballadores de la UOC, obrir les portes d’un Comitè que ha actuat sempre en secret i a esquenes de la plantilla. Aquesta va ser la primera vegada que ens vam presentar a eleccions sindicals en el context ampli d’aquesta universitat.

Malgrat les amenaces, xantatge i mentides que van portar a tres de les nostres candidates a renunciar a últim moment, hem aguantat el joc brut de alguns personatges afectats pel canvi de situació, els mateixos de sempre, però al mateix temps vam ser concients de la nostra responsabilitat fins i tot més gran que hem assumit amb els nostres companys i companyes treballadors/es de la UOC.

La responsabilitat assumida es reforça al rebre el suport de bona part de la plantilla, significa que ara en el nou context de més varietat, caldrà treballar i lluitar per defensar els drets laborals col·lectius, caldrà obrir les portes del comitè a la participació dels treballadors i treballadores, per a que sigui una eina efectiva de transformació social.

Gràcies a totes i tots!!

CGT UOCSecció Sindical CGT UOC
http://cgtcatalunya.cat/uoc/
cgtuoc@gmail.com

Esta entrada fue publicada en CGT, Eleccions sindicals, Universitats, UOC. Guarda el enlace permanente.