VAGA d’Educació 9 Juny: Si tenim prou força, guanyarem!!

Comunicat sindical unitari

Fem un darrer esforç: aquest 9 de juny, totes a la vaga!
Aconseguir millores per al curs vinent és possible!

Aquest 9 de juny està convocada la 9a vaga unitària amb l’objectiu de revertir les retallades que fa tants anys que arrosseguem, millorar les nostres condicions laborals i aconseguir el 6% d’inversió per garantir que l’alumnat del nostre país pugui accedir a l’educació pública amb la qualitat que es mereix.

Les mobilitzacions que vam iniciar aquest mes de març han evidenciat que els gestors del Departament d’Educació estan abocant els centres educatius al col·lapse i després d’aguantar durant més de deu anys, famílies, direccions i treballadores hem dit que ja n’hi ha prou. Ens hem organitzat i ens hem unit per socialitzar les mancances que patim.

La conselleria, ara mateix, per més intents d’evasió que faci, sap que té un conflicte que cal que solucioni, i aquesta solució passar per dignificar les nostres condicions laborals, que indiscutiblement van associades a l’atenció al nostre alumnat.

Fa dos dies que tornem a estar a la taula de negociació i és evident que no haguéssim arribat fins aquí sense la nostra determinació, que és l’únic element que pot forçar el Departament a iniciar el retorn de les retallades i aturar el greuge que pateixen les nostres condicions laborals . Les organitzacions sindicals continuem fermes en les reivindicacions i esperem que el Departament d’Educació vingui amb clara voluntat d’arribar a un acord necessari.

Cal continuar fermes fins a aconseguir mesures satisfactòries, com el retorn de l’horari lectiu per a totes les etapes de cara al curs que ve. Sabem que és possible i que és una qüestió de voluntat política. I aquesta voluntat política l’hem d’aconseguir pressionant el màxim possible el que ens queda de curs. En aquest sentit, la vaga i la manifestació d’aquest 9 de juny poden ser determinants.

Companyes i companys, tot i les dificultats tenim un compromís i un deure amb la nostra feina i el nostre alumnat, ens cal fer un últim esforç! Podem aconseguir-ho!

Buidem les aules, omplim els carrers, aconseguim millores per al curs vinent!!

Tornem a la #VagaEducació

  • 17 de maig de 8 a 10h Mobilitzacions descentralitzades
  • 25 de maig tot el dia – Manifestació 11.30h Jardinets de Gràcia fins al Departament d’Educació
  • 2 de juny de 8 a 10h Mobilitzacions descentralitzades
  • 9 de juny tot el dia – Manifestació 11.30h Plaça Universitat fins a Plaça Sant Jaumelogo CGT Ensenyament

CGT Ensenyament
https://www.cgtensenyament.cat/
@CGTEnsenyament

Esta entrada fue publicada en CGT, Sindical. Guarda el enlace permanente.